Ga naar de inhoud
Home » Shop: Smartphonehoesjes review

Shop: Smartphonehoesjes review

smartphonehoes

Ik was heel blij met mijn Samsung Galaxy S7 maar het was een mobieltje van de zaak dus toen ik onlangs mijn laatste werkdag had, mocht ik ook mijn telefoon inleveren. Het was nog best een gedoe om alle foto’s, filmpjes en contactinfo eraf te halen.  Gedoe nummer 2: welk mobieltje zou ik nu aanschaffen? Ik heb weinig budget maar ik kan niet zonder smartphone want ik werk grotendeels op mijn mobiel. Het is een Samsung J3 geworden. Ik ben niet zo’n iPhone-mens en ik ging eigenlijk de winkel in voor een Nokia 5 maar ik kwam eruit met een Samsung J3. Go figure!

Ik heb mijn les geleerd wat telefoonhoesjes betreft: meteen eentje kopen want anders valt je mobieltje en dan krijgt je dit…

kapot telefoonscherm

Dit is dus het mobieltje van Dochterlief na 1 keer vallen en nieuwe schermen zijn peperduur 🙁 Ik heb voor mijn nieuwe Samsung dus meteen een hoes besteld. Van de webshop Smartphonehoesjes.nl mocht ik er eentje ter review uitzoeken. Helemaal top natuurlijk.

Keuzes, keuzes

Ze hebben heel veel leuk telefoonhoesjes dus het was nog lastig kiezen maar ik wist dat ik sowieso een boektype exemplaar wilde. Ik twijfelde tussen deze 4:

hoesjes

En ik koos uiteindelijk deze:

smartphonehoesjes.nl

Ik ben enorm blij met mijn telefoonhoesje. Ik vind de kleur en het motief heel mooi en stijlvol. Er is ook echt op de details gelet. I like it! Ik heb zelf dus de blauwe gekozen maar de telefoonhoes is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Ik twijfelde nog wel even of ik de zwarte zou nemen maar ik ben blij dat ik deze heb genomen. Je kunt ook zelf hoesjes maken naar je eigen ontwerp. Gepersonaliseerde producten vind ik altijd vooral leuk om als cadeau te geven.

boekcase hoes

Goede prijs kwaliteit verhouding

De kwaliteit is goed en de prijs heel schappelijk. Deze hoes kost slechts 13,95.  Ik vind zo’n boektype hoes met magneetsluiting heel handig en het beschermt beter. Bovendien vind ik het handig dat er aan de binnenkant plek is voor pasjes, visitekaartjes of voor je OV. En mijn mobieltje past nog steeds in mijn broekzak dus dat vind ik ook wel fijn, omdat ik niet altijd een handtas mee heb.

Mijn hoes werd bovendien razendsnel bezorgd. Ik had hem ’s middags besteld en de dag daarna lag de hoes al in de bus. Het wordt via de post verzonden en je betaalt geen verzendkosten dus dat is mooi.

voor je ov chipkaart

Puber-proof screenprotector

Nu ik toch bezig was, heb ik ook meteen een glas screenprotector voor de iPhone 5 van mijn zoon besteld. Ik ben daar dus echt superblij mee. Het kost 9,95 en is van gehard glas. De screenprotector beschermt het beeldscherm terwijl het amper opvalt dat er een laag overheen zit. Helemaal niet storend. De screenprotector is kras- en stootwerend en heeft ook nog een olie-afstotende laag tegen vingerafdrukken dus echt ideaal voor pubers zoals die van mij 😉 Ik ga er ook eentje kopen voor Dochterlief!

Alles bij elkaar ben ik dus heel tevreden over de shop van Smartphonehoesjes. Veel keus, verschillende accessoires, veel merken, snelle bezorging en schappelijke prijzen. Helemaal top!

  • Voor dit artikel heb ik producten ontvangen van Smartphonehoesjes.nl

20 reacties op “Shop: Smartphonehoesjes review”

  1. Wat een mooi en uniek hoesje. Vind het werkje erop nét wat extra’s geven. Zodra ik een nieuwe telefoon heb moet ik ook een hoesje erbij, die van mij is nu ook kapot door dochterlief 😉

  2. Heel mooi hoesje met die dromenvanger! Eigenlijk moet ik ook een nieuwe, valt bijna uit elkaar. Maar mijn gsm is ook aan vervanging toe dus beter meteen alles nieuw dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »