Ga naar de inhoud
Home » Winactie Euphoria seizoen 1-2 op dvd

Winactie Euphoria seizoen 1-2 op dvd

winactie euphoria

De eerste twee seizoenen van de populaire serie Euphoria zijn sinds vorige week als dvd-set beschikbaar. De set bevat 5 discs met alle afleveringen uit seizoen 1 en 2 plus de 2 speciale afleveringen die seizoen 1 en 2 overbruggen. Met meer dan twee uur aan bonusmateriaal zullen de fans zeker in hun nopjes zijn. Helemaal leuk: wij mogen 2x een dvd set van Euphoria seizoen 1-2 weggeven!

Zendaya speelt Rue

Euphoria volgt de verslaafde 17-jarige Rue Bennett (Zendaya) en haar jonge groep vrienden in hun zoektocht naar zichzelf en naar liefde en vriendschap in een harde wereld van drugs, seks, trauma’s en sociale media. De acteurs zetten bijna allemaal wel echt een sterk personage neer, terwijl het geen makkelijke rollen zijn om te spelen. Ook de regie is geslaagd, het is allemaal visueel op ten top. Verder moet je er wel van houden. Euphoria is niet voor iedereen. De serie is best heftig en cru mét veel seks. Zendaya en Maude Apatow zijn de enige twee actrices van de hoofdcast die niet naakt te zien zijn in de serie.

Euphoria werd razendpopulair bij tieners en deed het ook erg goed bij filmcritici. Het eerste seizoen won maar liefst drie Emmy’s en seizoen twee verdiende er zelfs zes! Met het winnen van Outstanding Lead Actress in a Drama Series voor beide seizoenen, schreef Zendaya geschiedenis als de jongste tweevoudige acteerwinnaar in de geschiedenis van de Emmy’s. Ze was 24 toen ze de eerste Emmy won. Beide seizoenen verdienden nominaties voor Outstanding Drama Series.


In het tienerdrama spelen naast Zendaya, onder meer Hunter Schafer, Nika King, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid en Austin Abrams. Leuk weetje: Sydney Sweeney speelt de rol van Cassie, de oudere zus van Lexi (Maude Apatow) terwijl de twee actrices even oud zijn. Nick Blood speelt hun vader en is op zijn beurt slechts vijftien jaar ouder dan de twee dames.

Winactie Euphoria (gesloten)

Helaas, deze winactie is verlopen. De winnaar heeft bericht gekregen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de serie en wil je één van de twee exemplaren van de Euphoria seizoen 1 en 2 dvd set winnen? Om kans te maken vertel je ons hieronder of op Instagram met welke acteur of actrice jij graag eens uit eten zou willen gaan. That’s it! De actie loopt t/m 14-11-2022.

euphoria seizoen 1 en 2 dvd

Extra kans

Srsck volgen op Instagram is niet verplicht, maar het levert je wel een extra winkans op! Jouw naam kan dus 2 keer in de hoed.

** Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je in Nederland te wonen **

Heb je niet gewonnen maar wil je de set graag hebben? Je kunt de Euphoria dvd set kopen.

28 reacties op “Winactie Euphoria seizoen 1-2 op dvd”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »