Een beetje warmte op Valentijnsdag

kaarsen

Ik ben gek op kaarsen. Kleine, grote, sierlijke en sfeervolle kaarsen voor een echt romantisch avondje thuis. Het is tenslotte Valentijnsdag! Je houdt ervan of niet. Maar wat als je de liefde wil verklaren aan je geliefde en niet weet hoe? Vandaag versier ik mijn huis met allemaal kaarsen en onder het genot van een drankje vertel ik mijn vriend hoeveel ik van hem hou. Ik ontdekte de bijzondere kaarsen van Canndle en die kun je goed gebruiken voor een romantisch avondje. Ze hebben heel veel verschillende soorten, dus er zit altijd wel iets bij wat je leuk vindt. Als grote romanticus zijn kaarsen een pré. Het zorgt ervoor dat je een warme, gezellige sfeer in huis krijgt. Vanavond zetten we lekker een filmpje op en genieten we van een knusse en romantische sfeer.

Vrijgezel?

Als je vrijgezellig bent, dan vind je Valentijnsdag misschien helemaal niets. Overal waar je kijkt vandaag zie je bloemen, beertjes, chocolade en wat dan wel niet. Alles natuurlijk rood en in hartjesvorm. Ook al ben je alleen, dan nog kun je jezelf met een cadeautje verwennen want zoals Miley Cyrus zingt:

“I can buy myself flowers
Write my name in the sand”

Dus trakteer jezelf op een fijne avond, maak je huisje gezellig, doe een muziekje op. Neem bijvoorbeeld wat geurkaarsen. Als je een avondje alleen met een wijntje in bad gaat, zijn deze geurkaarsen een must have. Maar ook als je vrienden over de vloer krijgt, staan deze kaarsen heel mooi. Voel je je alleen? Steek een kaarsje op en geniet van de warmte en het aanzicht. Het maakt dus niet uit of je alleen bent of in een relatie zit, de bijzondere kaarsen van Canndle zijn er voor iedereen die van warmte houdt.

Gepersonaliseerde houders

Zelf heb ik ervoor gekozen om een waxinelichtjeshouder te personaliseren. Bij Canndle kun je dus een eigen tekst bedenken en daarvan een houdertje laten maken. Mijn tekst zegt: ‘Movies are Windows To the Soul’. Eén van mijn grote dromen is om films te maken. Voor mij betekenen films heel veel. Ik geniet ervan en leef met de personages mee. Als ik film ga kijken, steek ik een kaarsje in mijn houdertje op en dat geeft net even dat extra tintje.

Ik heb Film Wetenschappen gestudeerd en heb tig films gezien. De houder met tekst laat mijn passie zien voor films. Een eigen unieke houder, dat is toch super leuk! Ook jij kan ook een gepersonaliseerde houder laten maken met een quote die je leuk vindt. Daardoor wordt de houder nog specialer. Als cadeau zijn de kaarsen ook erg leuk om te geven. Is binnenkort de trouwerij van je beste vriend? Wil je iemand bedanken? Of wil je iets leuks geven bij een babyshower? Denk aan een gepersonaliseerde kaars of bijvoorbeeld, heel origineel, een workshop kaarsen maken.

Spiritueel

Ik ben zelf heel spiritueel. Ik lees graag over spiritualiteit en mediteer veel. Bij de meditaties kunnen kaarsen niet missen. De kaarsen zorgen voor ontspanning, maar ook voor rust. Geurkaarsen kun je dus goed gebruiken als je wil mediteren. Alle kaarsen van Canndle zijn milieuvriendelijk, handgegoten en met veel liefde gemaakt. De doosjes zijn gerecycled, waardoor dit weer goed voor de natuur is. Ze ruiken heerlijk en zien er mooi uit. Maar wat betekent het eigenlijk als je een kaars opsteekt? Kaarsen hebben verschillende betekenissen.

Een kaars staat symbool voor het element vuur. Daarnaast staat het symbool voor de zon en levensenergie. Ken je dat gevoel als je een kaars aansteekt en helemaal ontspant? Dat is de kracht van een kaars. Sommige mensen geloven zelfs dat je wensen kan doen met kaarsen. Dit is de reden waarom als je jarig bent, je een wens mag doen als je de kaarsjes uitblaast.

Kortom, of je alleen bent op Valentijnsdag of de mooiste dag hebt met je partner, de bijzondere kaarsen van Canndle kunnen bijdragen aan een sfeervol moment. Voor de lezers die ook kiezen voor Canndle is er nu een kortingscode srsck20, waardoor je maar liefst 20% korting krijgt op je bestelling.

1 gedachte over “Een beetje warmte op Valentijnsdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »