sterrenbeeld cadeaus
|

Cadeau tip! Hippe sterrenbeeld sieraden

Ik weet niet hoe jullie dat doen maar ik begin elk jaar in oktober al met cadeaus ‘verzamelen’ voor de feestdagen. Onlangs spotte ik de zodiac sieraden collectie van My Jewellery in de stad. Sterrenbeelden zijn op dit moment helemaal hot. Leuk dus om met kerst of Sinterklaas sterrenbeeld sieraden cadeau te geven.

Sieraden combineren

De zodiac collectie bestaat uit kettingen, ringen en armbanden. Ik was zelf naar de winkel in de stad maar je kunt de sterrenbeelden sieraden ook online shoppen. Je kunt deze lijn heel mooi combineren met meerdere minimalistische sieraden voor een moderne look waarbij de focus op de horoscooptekens komt te liggen.

Combineer voor een feestelijke look de sieraden met sterrenbeeld met kettingen en armbanden met gekleurde kralen. De sieraden passen goed bij allerlei soorten outfits en stijlen. Ook heel leuk zijn de sieraden die ze hebben met geboortejaren. Zelfs mijn geboortejaar zag ik ertussen, die wil ik voor mezelf nog halen! Voor mijn horoscoop-gek nichtje ga ik een ketting halen met haar sterrenbeeld. Het is hét perfecte cadeau voor haar.

sterrenbeeld sieraden combineren

12 sterrenbeeldtekens

Horoscopen zijn eigenlijk een soort van beeldopname van de stand van de planeten op iemand’s geboortedag en -tijd. De sterrenbeeldtekens symboliseren twaalf (basis)persoonlijkheden. In de westerse astrologie worden de twaalf sterrenbeeldtekens verdeeld onder vier elementen: aarde, lucht, water en vuur.

Aarde

De sterrenbeelden stier, maagd en steenbok zijn aardetekens. Aardetekens worden gezien als aards (duh), bedachtzaam en nuchter. Ze staan met beide benen op de grond en zijn praktisch ingesteld.

Lucht

De sterrenbeelden tweelingen, weegschaal en waterman zijn luchttekens. Deze tekens worden over het algemeen gekenmerkt als denkers. Ze zijn vaak sociaal, meestal intellectueel en innoverend en ze kunnen goed communiceren. In tegenstelling tot de aardtekens kunnen ze weleens van richting veranderen, ze zijn flexibel/veranderlijk.

Water

De tekens kreeft, schorpioen en vissen vallen onder de watertekens. De watertekens worden gezien als rustige, meelevende en gevoelige mensen. Ze volgen altijd hun hart en kunnen vrij snel ontroerd maar ook gekwetst zijn.

Vuur

Ram, leeuw en boogschutter zijn de vuurtekens. Het woord zegt het al, de vuurtekens worden geassocieerd met passie en energie. Ze worden gezien als spontaan en impulsief. Mensen met deze tekens zijn vaak ambitieus en weten precies wat ze willen (en ze gaan er ook voor).

sterrenbeeld tekens

Op zich vind ik horoscopen wel interessant maar ik neem het allemaal wel met een korreltje zout. Ik ben zelf op 20 januari geboren en dat is zo’n grensdatum. Soms staat steenbok bij 20 januari en soms waterman. Als je op zo’n grensdatum geboren bent, dan is de tijd waarop je geboren bent belangrijk om te bepalen welk teken je bent.

My Jewellery adventskalender

Ik was zelf in in de winkel in Den Haag maar de zodiac sieraden zijn ook online te shoppen. My Jewellery bestaat inmiddels zo’n tien jaar en is in die periode uitgegroeid tot een uitgebreide webshop met sieraden maar ook met kleding en leuke accessoires. Daarnaast zijn er ook 15 boutiques verspreid over het land.

Ik vind de spulletjes die ze hebben leuk voor cadeautjes, altijd on trend en met schappelijke prijzen. De armbandjes hieronder zijn bijvoorbeeld normaal €19,95, nu zelfs afgeprijsd naar €7,98 per stuk. Echt geen geld!

sterrenbeeld sieraden

Ze hebben ook een adventskalender zag ik, hoe leuk is dat als cadeau?! Er zitten tien goodies, waaronder sieraden en accessoires, in schattige doosjes roze en rode doosjes.

my jewellery cadeau voor kerst

Geef jij graag sieraden als cadeau? En vind jij de sterrenbeeld sieraden ook zo leuk?

Vergelijkbare berichten

22 reacties

 1. Tot een paar jaar terug kocht ik regelmatig juwelen.
  Ik kocht ze graag voor mezelf maar deed ze ook heel graag cadeau.
  Maar voor een of andere onbekende redenen stopte ik plots met juwelen dragen.
  De armbandjes zijn wel heel leuk!

 2. Erg leuk. Ik heb ooit het teken voor maagd aangeschaft bij mijn nichtjes, in hun webshop. Alleen hun sieraden zijn van zilver of verguld zilver en dat heeft dan toch mijn voorkeur. Alhoewel My Jewellery inderdaad ook prachtige mooie sieraden heeft voor weinig geld. Daar heb ik ook het een en ander van trouwens.

  1. Ik hou van hele subtiele sieraden en liefst zilver vind ik het mooist. Al ben ik nist bekend met myjewelly

 3. Nu ben ik niet zo van de sterrenbeelden, maar ga voor de kerstcadeautjes toch maar even een kijkje nemen. Denk dat mijn nichtje van 12 het wel heel erg leuk vindt 😉

  Ik ben zelf ook op zo’n grensdatum jarig. Kreeft en Leeuw. Ik ben dus water en vuur met mezelf.

 4. Lindaschrijftop schreef:

  Wat een leuke sieraden ik heb wel wat met horoscopen. Een goede tip voor de feestdagen

 5. Ohh!! Dit vind ik heel gaaf, alleen zo balen dat ik altijd mijn vaste sieraden draag. Zou echt niet zonder kunnen. Mijn sterrenbeeld is maagd

 6. Die adventkalender ziet er tof uit! Ik ben dol op sieraden, maar door mijn werk in de zorg kan ik helaas maar weinig sieraden dragen

 7. Ik hou van sterrenbeelden en de armbandjes zijn superleuk. Dat zou een mooi pakje kunnen zijn onder de kerstboom 🙏🏻🤩

 8. Leuk dat er hiervan sterrenbeelden-sieraden zijn! Ik ben er ook gek op. Mooie kleur hebben ze ook.

 9. Ik begin ook altijd heel vroeg. Bij MyJewellery kan je inderdaad altijd wat leuks vinden.

 10. Ik ben een Boogschutter! Vind alles rondom astrologie altijd heel interessant. Super leuk deze sieraden.

 11. Leuk idee voor de feestdagen! Bij mij klopt de beschrijving ‘aarde’ heel goed. Ben behoorlijk nuchter en bedachtzaam lol.

 12. Jolanda schreef:

  Erg leuke armbandjes. Leuk idee om ze cadeau te doen. Deze ga ik zeker in gedachten houden!

 13. Ik heb ooit een mooi goud hangertje + ketting met mijn sterrenbeeld gehad van mijn opa en oma. Ik doe dat nooit meer weg. Als je zoiets van de juiste persoon krijgt, is het een mooi aandenken of zorgt het voor een mooie herinnering.

 14. Ja, ik begin ook heel optijd met cadeaus inkopen! Ik ben dol op sieraden. Heb geen sieraad met mijn horoscoop, dat is altijd leuk om te krijgen!

 15. zo leuk dit! ik heb een ketting en armbandje met sterrenbeeld maagd maar draag het eigenlijk nooit, misschien toch maar weer eens gaan dragen

 16. Caroline schreef:

  Een sterrenbeeld sieraad is een mooie persoonlijk cadeau om te geven.

 17. Oeeh wat een goede cadeau tip, ik ben vooral echt gek op gouden sieraden! Ik draag ze het liefst altijd 🙂

 18. Sieraden cadeau geven vind ik erg leuk, maar ook wel ingewikkeld omdat ze zo persoonlijk zijn. Dan moet ik de smaak van iemand goed kennen, om dat te durven.

 19. De armbandjes vind ik leuk. Kende het merk nog niet. Zelf heb ik een aarde teken.

 20. Wat een goed idee om aan het begin al te beginnen met cadeautjes te verzamelen. Ik stel het meestal uit tot het laatste moment😄. Deze sterrenbeeld sieraden zien er leuk uit, inderdaad wel leuk cadeau te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.