Ga naar de inhoud
Home » Uitdelen op school: 10 leukste Babybel traktaties

Uitdelen op school: 10 leukste Babybel traktaties

babybel uitdelen

Ik ben een Babybel fan! De lezers die mij volgen weten dat ik voor mijn kinderen altijd op zoek ben naar leuke traktaties maar wel traktaties die snel/makkelijk te maken zijn. Aangezien ik alleen ben met mijn drie kinderen en daarnaast werk kan ik nou eenmaal, hoe graag ik het ook zou willen, geen uren in de keuken staan. En Babybel biedt uitkomst! 🙂

De meeste kinderen vinden Babybel lekker en je kunt er geweldig mee prutsen 🙂 Ik heb online tien coole Babybel traktaties gevonden. Leuk zijn ze, toch?

PokéBallen

Pokeball traktatie (c) Cute for kids
Pokeball traktatie (c) Cute Food for kids

Mijn kleinste man zit in zijn Pokemon bui. Alles draait om Pokemon momenteel. Was ik net gewend aan de Skylanders 🙂 Deze Pokemon Babybel trakaties zijn echt makkelijk te maken. Stap voor stap uitleg kun je lezen op Cute Food for kids.

Angstaanjagende oogjes

Enge traktatie (c)
Enge traktatie (c) Kids Kubby

Met Halloween voor de deur zijn deze natuurlijk geinig maar ook gewoon zomaar voor een stoere traktatie in groep 8. Het is ook qua smaak een prima combi moet ik zeggen. Hoe je de creepy Babybel ogen maakt kun je zien op Kids Kubby.

Appeltjes

gezonde traktatie
Dubbel-gezonde traktatie (c) Fun and Food

Is het fruit? Is het kaas? Nee, het is een Babybel-appeeeeeeel!! De dame van Fun And Food is een soort van Babybel-koningin. Ze kan echt alles maken met Babybel, eendjes, tulpen, ballonnen en meer dus blijf vooral even rondneuzen op d’r website!

In de meeste supermarkten in NL vind je eigenlijk alleen maar de rode Babybel trouwens dus als je op vakantie bent in Frankrijk, even andere kleurtjes inslaan 😉

Vogeltje

Babybel traktatie
Babybel vogeltje (c) Eats Amazing

Je zou het vogeltje natuurlijk vrij eenvoudig kunnen aanpassen naar het Twitter vogeltje als je het in een puber-social-media-soort-van-sfeertje zou willen houden 🙂

Dit vogeltje komt van Eats Amazing en deze dame is ook een Babybel-wonderkind dus hier kun je ook even rondkijken om meer Babybel creaties te zien zoals een spinnetje en een monstertje.

Spiderman

spiderman traktatie
Spiderman Babybel (c) Kitchen fun with my three sons

Met een superheld zit je eigenlijk al snel goed, toch? En makkelijk dat ze zijn! Je zou ook Flash kunnen maken, dat is de enige andere rode superheld die ik kan bedenken. Los van de superhelden…eigenlijk kun je elke rode personage wel uitbeelden met Babybel, denk aan Elmo, the Incredibles, Roodkapje of aan Angry Bird. Via Kitchen Fun with my 3 sons.

Hartjes

De tutorial voor deze Babybel hartencreatie is in het Italiaans maar dankzij de plaatjes wijst het zich vanzelf. Je kunt natuurlijk met elke vorm koekjes uitsteker werken die je maar wilt, of verschillende doen, hartjes, sterretjes, dieren, etc. Ik vind dit een hele simpele maar toch hele vrolijke traktatie.

Monstertjes

babybel traktatie
Vrolijke Babybel monsters (c) Danya Banya

Dit is hetzelfde idee als met die poppetjes hierboven maar dan met monstertjes. Ik vind ze erg leuk. Ze zullen kinderen ook erg uitspreken om zelf te maken, dan kunnen ze zich helemaal uitleven! Via Danya Banya.

Bloemen

Bloemen traktatie
Babybel en radijs bloemen (c) She Knows

Hoe mooi zijn deze tulpen dan? In dit geval worden Babybel tulpen afgewisseld met radijsjes maar je kunt het natuurlijk allemaal met Babybel doen. Op Sheknows wordt uitgelegd hoe je deze lieve traktatie kunt maken.

Lego Ninja

Ninja Babybel (c)
Ninja Babybel (c) Mummy Mishaps

En dan last but not least, een vet stoere Ninja die ik vond op de site van Mummy Mishaps.

Voor kleine kinderen, bijvoorbeeld voor op de crèche, vond ik ook de Babybel clowns van Hip en Moeder schattig.

Weet je wat eigenlijk ook leuk is? Die kaas sticks die je bij de Appie kunt kopen maar ik weet niet meer hoe ze heten…Ze zijn individueel ingepakt dus ze zijn ook handig voor traktaties omdat je ogen of andere vormen kunt plakken op de verpakking. Pfff, ken je dat? De naam ligt op het puntje van mijn tong. Nou ik kom er wel weer op. Ondertussen hoop ik dat jullie genoeg inspiratie hebben opgedaan om een geweldige traktatie uit te delen!

4 reacties op “Uitdelen op school: 10 leukste Babybel traktaties”

    1. Haha ik werd er helemaal geïrriteerd van dat ik de naam niet meer wist dus ik was naar de AH om te checken, ze heten ….trommelgeroffel….cheese strings! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »