Ga naar de inhoud
Home » Elegante collectie: Janice AW21 + winactie

Elegante collectie: Janice AW21 + winactie

Janice aw21

Ouder worden is een proces dat mij niet altijd even makkelijk is afgegaan. Ik vond het lastig toen ik de 40 passeerde. Vooral de grijze haren en mijn zicht dat achteruitging kon ik moeilijk accepteren. Niet dat ik niet oud wil worden, integendeel. Mijn moeder heeft niet oud mogen worden en ik vind elk jaar dat ik erbij mag zijn super kostbaar maar er was een kant van mij die geen afscheid wilde nemen van de jeugd.

Inmiddels zijn we enkele jaren verder en de knop is omgegaan. Ik voel me goed in mijn vel en mijn leeftijd voelt goed. Ik heb zin in deze nieuwe levensfase. En bij mijn nieuwe ik, hoort ook een nieuwe garderobe. (Psssst, scroll ook even naar beneden want we mogen een tegoedbon van 50 euro weggeven.)

Nieuwe ik, nieuwe garderobe

Ik had letterlijk nog kleding in mijn kast hangen dat ik droeg toen ik begin 20 was. Dat komt doordat mijn maat nooit veranderd was en ik erg zuinig doe met kleding. Maar ik ben dus nu mijn kledingkast aan het ‘verversen’, kleding zoeken dat beter bij mijn leeftijd en mijn lijf past. Ik heb jarenlang bijvoorbeeld spaghetti topjes gedragen maar ik draag nu liever kleding met mouwen. Ook waren al mijn topjes strak terwijl ik nu liever voor iets wijdere modellen ga. Qua broeken en schoenen ben ik eigenlijk niet echt veranderd, veelal enkellaarsjes en broeken met uitlopende pijpen.

En kleur! Ik draag graag sprekende kleuren en ben ook niet vies van een patroontje. Dat voor iemand die ruim dertig jaar lang vrijwel alleen zwart en effen kleding droeg. Kortom, het roer om qua kleding.

Herfstcollectie Janice

De ontwerpen van Janice zijn tijdloos en de pasvormen perfect. Dat laatste vind ik heel belangrijk. Ken je dat van die kleding die er superleuk uitziet en dan doe je het aan en het staat voor geen meter? Dat is hier dus gelukkig niet het geval. Alles zit als gegoten. De materialen die gebruikt worden zijn daarnaast duurzaam en meestal behoorlijk luxe. In de nieuwe Janice AW21 collectie heb ik de volgende outfit gespot, ik zie het al helemaal voor me.

Janice herfstcollectie 2021

Ik vind de zijden blouses bij de Janice AW21 collectie erg mooi, vooral die rode-roze op de foto. De kleur is erg sprekend. Door de knoop is het ontwerp toch net anders dan een normaal overhemd en de soepel vallende stof ziet er erg mooi uit. Het zit hem in de details. Bovendien verbergt het een bol buikje. Mooi meegenomen 🙂

Zijden rok Janice

Outfit voor op kantoor

Voor de koude maanden hebben ze super comfortabel uitziende wollen truien in dezelfde mooie kleuren als de blouses dus ook bijv. die mooie rood-roze kleur maar ik zag ook een koninklijk blauw die me aansprak. Roze kun je mooi combineren met verschillende tinten bruin en beige en dan gouden accessoires – heel elegant. Goed om te weten: De wollen truien en vesten van de Janice AW21 collectie jeuken niet. Ze werken namelijk alleen met anti-allergeen materialen.

Roze trui winters
Janice winterjasje

Op kantoor draag ik meestal een broek met uiteenlopende pijpen en een overhemd. Ik sta er op werk wel om bekend om vrij opzichtige overhemden te dragen dus of met originele patronen of met felle kleuren. De combinatie van stijlen, van jong en oud, van elegant en speels, zo voel ik me en zo wil ik mijn garderobe eigenlijk ook hebben.

Wanneer het wat chiquer moet, draag ik soms een blazer. Ik houd wel van een mooi vrouwelijk pak op zijn tijd maar een blazer met een t-shirtje en een spijkerbroek vind ik net zo leuk. Ik werk tegenwoordig twee dagen thuis en twee dagen op kantoor dus ik loop niet de hele tijd in pak – ook wel lekker.

Win een tegoedbon van 50 euro (gesloten)

De winnaar is geloot en heeft inmiddels een e-mail ontvangen.

Wij hebben leuk nieuws: we mogen een Janice tegoedbon van 50,- weggeven. Om kans te maken vertel je ons in de comments waar je de gouden bomberjas hieronder mee zou combineren. That’s it!

** Let op: Je wint dus niet de gouden jas maar een tegoedbon van 50 euro die je kunt inwisselen in de Janice webshop! **

gouden bomberjas

Extra kans

Srsck en Janice volgen op Instagram is niet verplicht, maar het levert je wel een extra winkans op! Jouw naam kan dus 2 keer in de hoed.

Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je in Nederland te wonen. De winactie loopt tot en met 23 september. De winnaar ontvangt een e-mail van ons. Let er dus op dat er een correct e-mailadres achterlaten wordt! Succes!

** Meer winnen? Kijk even hier! **

58 reacties op “Elegante collectie: Janice AW21 + winactie”

 1. De gouden bomberjas zou ik combineren met de rode zijden rok marlon red. Deze felle kleur past perfect bij de gouden kleur zodat de outfit er nog meer uitspringt. Beslist niet saai en en zelfs een tikkeltje gedurfd.

 2. Wauw! Wat een gaaf exemplaar, en wat een welkom afstudeercadeautje zou dit zijn! Ik zou dit bomberjack dolgraag willen dragen tijdens m’n diploma-uitreiking. Een effen jumpsuit met daarbij dit jack: super gaaf toch?! Ik draag ‘m dolgraag door in de herfst en winter: zowel op een jeans als op een mooie jurk. Dit jack maakt iedere simpele outfit nog speciaal! Duimen!

 3. Super leuk!, Met een mooie sexy zwarte jurk, gestyled haar, frisse egale natuurlijk make up look (met wel rode lippen), mooie zwarte pumps en een gold looking handtasje. Zo maak je kerst helemaal compleet. ..met goede vibe het nieuwe jaar in.

 4. Rebecca Hagedoorn Remmerts

  Leuke actie!! Ik ben wel toe aan wat nieuwe gave kleding dus ik maak graag kans.
  Ik zou dit mooie gouden jack combineren met een zwarte spijkerbroek, zwarte veter laarsjes, met goudkleurige gespen aan de zijkant, en onder het jack een zwarte blouse met goud kleurige knoopjes .

 5. Ik zou het combineren met een zwarte kokerrok voor op het werk en voor privé een zwarte leren broek. Overigens volg ik via IG zodat ik extra kans maak. Ik ga heel hard duimen!

 6. Ik zou het gouden bomberjack graag winnen voor mijn dochter. Voor een meid van 18 die er van houdt om te shinen met speciale gelegenheden of tijdens het uitgaan is dit een perfecte aanvulling op haar garderobe. Ze zou hem zeker combineren met een zwart jurkje. Ik vind dat ze het heeft verdiend. Ze heeft hard gewerkt om vorig jaar, na de overstap naar een andere opleiding, toch het jaar te kunnen halen en is nu helemaal op haar plek.

 7. Wat een leuke blog, ik zal jullie met veel plezier ook op instagram volgen!

  Het gouden bomberjas zou ik combineren met de rode gebreide col jurk ‘travis’ red uit de webshop van Janice. Een comfortabele casual chique outfit die je doet stralen en je zelfvertrouwen een enorme boost geeft. Ideaal voor naar kantoor of een brunch met vriendinnen!

 8. Ik zou deze gouden bomberjas combineren met mijn rok met een print met rode, zwarte en gouden accenten, een zwart topje en zwarte stoere laarzen. 👢

 9. Leuk ik maak graag kans op de bon. Het goudkleurig jackje zou ik combineren met zwarte skinny en zwarte top, daarbij goudkleurige sieraden en goudkleurig laarsjes

 10. Mooie kleding, krijg gelijk zin in de herfst/winter! Het gouden bomberjasje combineer ik met een zwarte jurk en dito pump voor op kantoor, spijkerbroek met t-shirt en gympjes in mijn vrije tijd en een korte zwarte glitterrok en hoge laarzen om mee uit te gaan. Met zo’n leuk bomberjasje kan je alle kanten op!

 11. Prachtig! De gouden bomberjas zou ik combineren met de bruine panterprint jurk ‘brandon leo brown’ Dit zou echt een super combinatie zijn. Ik style de outfit af met mooie zwarte laarzen en gouden accessoires. Love it!

 12. Ik zou hem combineren met een mooi zwart jurkje of jumpsuit. Super mooi. Ik ben nog steeds aan het afvallen (al 20 kilo lichter) dus dit tegoed zou heel goed uitkomen.

 13. Met een kanten top, zwarte kokerrok en mooie laarsjes. Smokey eye makeup en zwarte nagellak. Ik vind hem prachtig de gouden bomberjack!!! Zou hem willen dragen op het huwelijkvan mijn zus, ze vertelde deze week dat ze gaat trouwen. Bij Janice is zoveel leuke kleding te krijgen dat ik vast nog veel meer spannende en stijlvolle combi’s zou kunnen maken voor deze fantastische gelegenheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »