Ga naar de inhoud
Home » Owen Wilson en Salma Hayek in Split voor de opnames van Bliss

Owen Wilson en Salma Hayek in Split voor de opnames van Bliss

split film locatie

Owen Wilson kwam afgelopen vrijdag aan in de prachtige Kroatische stad Split en inmiddels is ook Salma Hayek aangekomen. De beroemde Hollywood acteurs zijn in de Dalmatische kustplaats om enkele scènes te filmen van Mike Cahill’s nieuwe film, Bliss. De opnames van het Sci-Fi-drama vonden ook al deels plaats in Los Angeles.

Owen Wilson spotten

Owen Wilson is al meerdere malen gespot in het centrum van de stad: in restaurant Dvor, in een supermarkt, bij het Game of Thrones museum (een múst voor alle GOT fans out there), in restaurant Zrno Soli, bij Konoba Fetivi (met Salma) and ‘los’ in de straten van de oude stad. Alleen bij het filmen zelf kun je niet dichtbij komen.

Split filmlocation
Film set op de riva – een kleine ‘market’ met groenten en brood

Salma Hayek was al eerder dit jaar in Kroatië voor opnames. Ze werkte er aan The Hitman’s Wife’s Bodyguard met Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson. Ze filmden daar scènes voor in Rovinj, Rijeka en Zagreb.

Owen Wilson Split
Owen! Daar is íe dan!

Bliss, de film

Owen Wilson vertolkt de rol van Greg, een man die recent gescheiden is en die het even moeilijk heeft, die Isabel (Salma Hayek) ontmoet. Isabel is ervan overtuigd dat de lelijke en harde wereld om hen heen niet echt is. Ze denkt dat de gebroken wereld waarin ze leven, slechts een alternatieve simulatie is binnen een mooie en gelukzalige realiteit. Dat klinkt nogal freaky!

https://www.instagram.com/p/Bz1EIVEI3qv/?utm_source=ig_web_copy_link

Mike Cahill

Cahill is de schrijver en regisseur van Bliss. Hij is vooral bekend van zijn films Another Earth en I Origins. Beide films wonnen de Alfred P. Sloan-prijs op het Sundance Film Festival. Hij regisseerde ook de pilots van The Magicians, The Path en Rise.

https://www.instagram.com/p/B0MNFCmhuyt/?utm_source=ig_web_copy_link

De releasedatum van de productie van Amazon Studios en Endgame Entertainment is op dit moment nog niet bekend.

Is er iemand van jullie in Split op het moment? Heb je Owen Wilson en Salma Hayek al gespot?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »