Ga naar de inhoud
Home » Winactie: Fighting with my Family (gesloten)

Winactie: Fighting with my Family (gesloten)

fighting with my family prijsvraag

Fighting with my Family is een hele toffe film en aangezien het alweer een hele tijd geleden is dat er een winactie op SRSCK was, gaan wij de dvd ervan weggeven. Scroll omlaag om te zien hoe je kans maakt op een van de twee exemplaren!

Het verhaal

Paige (Florence Pugh) en haar broer Zak (Jack Lowden) komen uit een fanatieke worstel familie en zijn door het dolle heen wanneer ze de kans krijgen om auditie te doen voor WWE. Maar wanneer alleen Paige wordt uitgekozen om door te gaan met het zware trainingsprogramma, is ze noodgedwongen haar familie te verlaten en de keiharde wereld in haar eentje te trotseren.

Deze hartverwarmende komedie vertelt het sensationele waargebeurde verhaal waarin Paige bewijst dat juist datgene wat haar apart maakt haar een ster kan maken. Naast Pugh en Lowden spelen ook Dwayne Johnson, Vince Vaughn en Nick Frost mee in Fighting with my Family.

Winactie (gesloten)

Wij geven 2 dvd’s van Fighting with my Family weg. Kans maken? Vertel ons hieronder (of op Instagram) tegen wie jij een keertje zou willen worstelen? That’s it!

Gefeliciteerd Gé Geurtsen en Laila, jullie hebben de dvd gewonnen!

Extra kans

Srsck volgen op Instagram is niet verplicht, maar het levert je wel een extra winkans op! Jouw naam kan dus 2 keer in de hoed. *** Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je in Nederland te wonen.

Niet gewonnen maar wil je de dvd toch graag hebben? Fighting with my Family verschijnt op Blu-ray en dvd op 7 augustus aanstaande.

De winactie loopt tot en met vrijdag 2 augustus. De winnaar wordt op de blog bekendgemaakt én ontvangt een e-mail van ons. Let er dus op dat er een correct e-mailadres achterlaten wordt! Succes!

20 reacties op “Winactie: Fighting with my Family (gesloten)”

  1. Wij hebben een tijd lang genoten van WWE, maar op een gegeven moment begint het allemaal wel te wennen. Ik was altijd fan van ”the goat”. Daniel Bryan met zijn yes, yes, yes movement :-). Toch blijf ik wel bewondering houden voor mensen die alles uit hun leven/lichaam halen! Lijkt me harde wereld, maar als ik de levenstijl van deze mensen zie dan hebben ze het ook niet slecht! Dwayne Jonhson is ook top! Zag toevallig vanavond nog dat hij weer in de bioscoop is met een nieuwe leuke film 🙂

  2. Dit lijkt mij echt een geweldige film, wij willen maar wat graag van de DVD genieten! Ik zou van allemaal flink verliezen en een dik pak slaag krijgen, en laat ik dan maar ook op een mooie manier verliezen van de leuke Vince Vaughn. ik volg je ook op instagram!!

  3. Worstelen wil ik met Dwayne The Rock Johnson natuurlijk. Geen probleem om hem te laten winnen. Ik wil best hulpeloos in zijn armen verdwijnen als een slap konijntje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »