Persoonlijke foto’s aan de muur

foto afdrukken canvas

Mijn dochter wordt twintig. 20! Bizar…Dat is het serieuze werk hè?! Ik word er niet jonger op. Als cadeau heb ik een Pathé Unlimited abonnement voor het hele jaar afgesloten voor haar. Daarmee kan ze onbeperkt naar de film. Superfijn want ze gaat failliet met al die bioscoopbezoeken! Erg feestelijk is het alleen niet om als cadeau een mailtje te sturen met de gegevens van het abonnement. Ik wilde daarom daarnaast iets tastbaars en persoonlijks geven. Het werd een foto van haar en haar broer. Deze liet ik afdrukken bij BesteCanvas.nl. Je kunt kiezen uit duizend en één opties: afmetingen, lijsten, randen, wel of geen tekst, etc… Ik ging voor een kleine foto op canvas mét toepasselijke quote.

Ik ben gek op deze foto. Ze lagen zo in een deuk met zijn tweetjes dat het helemaal bewogen is. Zij weten zelf precies nog waar ze het over hadden die dag en krijgen spontaan een glimlach op hun mond wanneer ze de foto zien. Daarom: ‘Do more of what makes you happy.’

Personaliseren bij BesteCanvas.nl

Je kunt je foto’s zo personaliseren als je maar wil. Zelf koos ik er dus voor om tekst toe te voegen en je kunt het als je wil laten inkaderen. Ondanks de naam Beste Canvas, is het assortiment van het bedrijf veel breder dan alleen dat. Je kunt je foto laten printen op handdoeken, mokken, kalenders, puzzels, kussens en ga zo maar door. Daarnaast kun je je favoriete foto’s laten uitprinten op verschillende ondergronden om aan de muur te hangen. Canvas natuurlijk maar ook onder meer op hout, acrylglas en aluminium.

Zelf was ik wel erg benieuwd naar het effect van een foto op aluminium dus heb ik één van mijn favoriete foto’s van mijn zoons en mijzelf op vakantie laten afdrukken. De foto (helemaal bovenaan dit artikel) is in Kroatië door mijn dochter genomen, op een plek waar ik als kind al kwam. Het is voor mij echt een dierbare locatie en de jongens zien er zo gelukkig en onbezorgd uit op de foto. Het was een erg mooie vakantie waar ik graag naar terugkijk. De afdruk is mooi gelukt.

foto op aluminium
Foto op aluminium

Eenvoudig en snel

Het bestellen van foto’s op de site is kinderspel. Als eerste upload je de foto’s die je wil. Met een drop down menu kies je het product waar je de foto op wil laten drukken en eventueel de afmeting. Tegen een meerprijs kun je hier tevens een hangset bestellen. Ik zou aanraden om dat te doen. Ik heb het zelf namelijk niet gedaan en voor een canvas maakt dat niet uit maar voor mijn foto op aluminium was het toch handiger geweest. Nu moest ik langs de ijzerwaren om daar nog wat ophangspullen te kopen waardoor ik uiteindelijk duurder uit was.

Je kunt heel eenvoudig aangeven welke framedikte of randeffect je wilt en of je er een lijst omheen wilt. Je kunt je foto eventueel inzoomen. Hier kun je ook tekst toevoegen mocht je dat willen. Als je tekst wilt, dan kun je – ook weer super simpel – kiezen voor verschillende lettertypes. Ook de kleur en afmeting van de letters is aan te passen. Dat was het dan. Makkelijker kan niet.

BesteCanvas.nl
Met zorg ingepakt

In mijn ervaring was de aluminium frame sneller geleverd dan de canvas foto. Ik weet niet of dat toeval was of dat de canvas uitvoeringen überhaupt langer duren. Je krijgt sowieso e-mail wanneer de productie voltooid is en je krijgt nog een mail wanneer je bestelling onderweg is dus je weet precies waar je aan toe bent. Ik was erg tevreden over de levering door BesteCanvas.nl en over de kwaliteit van de foto’s.

Ik twijfel er niet aan dat dochterlief blij is met haar cadeaus en onze foto heeft een mooi plekje aan de muur gekregen. Je kunt nooit teveel foto’s hebben vind ik, haha. Heb jij persoonlijke foto’s aan de muur hangen?

12 gedachten over “Persoonlijke foto’s aan de muur

  1. Ik ga jouw artikel gelijk even bookmarken, want ik heb zo vaak teleurstellende ervaringen gehad. En ja, persoonlijke foto’s aan de muur zijn ‘the best’!!

  2. Super leuk!! Wij zijn hier ook altijd op zoek naar het personaliseren van de “eenvoudige” cadeau’s. Niks is leuker om er dan zo’n persoonlijk tintje aan te geven door middel van een foto. Enne met die bioscoopbon is ze vast heel blij 🙂 🙂

  3. Met een persoonlijke foto aan de muur ben je gegarandeerd van een echte originele muurdecoratie. Zelf zou ik voor een zelfgemaakte foto van bijvoorbeeld een landschap of 1 van onze verre reisbestemmingen kiezen bij een foto aan de wand.

  4. Persoonlijke foto’s waar we zelf op staan, niet echt, wel hangt er bij mijn ouders in de kamer een hele mooie foto van mij met mijn ouders toen we in Oostenrijk op vakantie waren. Echt een mooie herinnering aan een mooie vakantie.

  5. dat zijn de leukste en waardevolste kado’s om te geven en te krijgen vind ik! hier hangt ook het huis vol met canvas en aluminium. altijd weer even een blik op dat mooie moment!

  6. Wat een leuk kado. Mijn dochter is 18 geworden en elke keer is het zoeken naar een mooi kado, zij wilde een herinnering: bungee jumpen op Scheveningen. Maar een foto is altijd leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »