Ga naar de inhoud
Home » Alice Trough The Looking Glass

Alice Trough The Looking Glass

alice disneyfilm

Vorig weekend ben ik met m’n vriendin A naar de film Alice Through the Looking Glass geweest. Ik had er heeele hoge verwachtingen van aangezien het een film van Tim Burton is!! Nou…de film was ook net zo goed als verwacht, het was zo gaaf!

Het verhaal

Alice Through the Looking Glass gaat natuurlijk over Alice. In dit deel is ze al heel lang niet meer in Wonderland geweest maar ze ontdekt een bijzondere spiegel. De spiegel is niet zomaar een spiegel, je kunt erdoorheen en dan kom je in Wonderland terecht. Natuurlijk doet ze dat en ze is blij om weer in Wonderland terug te zijn. Maar er is iets verschrikkelijks gebeurt: Hatter is ernstig ziek!!

johnny

Hij kan alleen beter worden als hij zijn familie terugvindt. Er is alleen een probleempje: zijn familie is lang geleden gestorven in een vreselijke ramp. Daarom zal Alice door de tijd moeten reizen, en daar is Tijd niet blij mee. Hij achtervolgt haar tijdens haar tijdreis en dat zorgt voor gevaarlijke situaties. Zal Alice de familie van Hatter kunnen redden?

Wat ik vond

Hij was ge-wel-dig! De special effects waren echt unreal en Johnny Depp speelde z’n rol weer zo goed net als Helena Bonham Carter en Anne Hathaway. Er was één minpuntje, namelijk Mia Wasikowska, de actrice die Alice speelt. Ik irriteer me gewoon nogal aan haar, het lijkt alsof ze niks indrukwekkend vind.

Op een gegeven moment staat ze bijvoorbeeld op een immense klokkenwijzer die zweeft boven een enorme afgrond en die leidt naar een verschrikkelijk groot kasteel van Tijd himself en het is allemaal zo ongelofelijk heftig en iedereen zit op het puntje van z’n stoel en dan BEWEEGT de klokkenwijzer en DAN VALT ZE BIJNA IN HET ENGE RAVIJN EN HAAR REACTIE IS: ‘…Oh’. 

ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS

Maar oké, voor de rest is Alice Through the Looking Glass echt een aanrader 🙂

Algemene informatie

Regie: James Bobin

Acteurs: Johnny Depp, Mia Wasikowska, Helena Bonham Carter, Sacha Baron Cohen en Anne Hathaway

Speelduur: 113 minuten

helena

2 reacties op “Alice Trough The Looking Glass”

  1. Oh wat grappig. Ik vond de film namelijk echt niet leuk. Ik keek er wel naar uit. De effecten en alle kleuren waren geweldig. De kostuum…. oh boy, die wil ik ook hebben. Maar het verhaal? Ik vond het verschrikkelijk en erg langdurig. De eerste vond ik erg mooi, dus ik keek zeker uit naar deze. Maar ik vond hem juist erg tegenvallen en vond het eigenlijk zelfs zonde van mijn geld (ik heb hem in de bios gezien).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »