frozen film

Geschreven door Little Miss (12 jr)

Ik ben vandaag naar de film Frozen geweest en hij was echt super gaaf! Ik heb hem in 3D gezien wat ook heel vet was. Ik vind het een leuke film voor rond de feestdagen.

Het verhaal

Het verhaal gaat over twee zusjes, de prinsessen Anna en Elsa. Ze zijn als kind heel erg close maar door de magische krachten van Elsa gebeurt er op een dag een ongeluk met Anna. Elsa sluit vanaf die dag Anna buiten uit angst om haar weer pijn te doen. De koning zorgt ervoor, met hulp van een trol, dat Anna vergeet dat Elsa kan toveren dus Anna weet niet waarom ze wordt buitengesloten.

Elsa houdt dus voor iedereen geheim dat ze magische krachten heeft maar op de dag dat Elsa gekroond wordt tot koningin komen de mensen er toch achter. Dit heeft grote gevolgen en Elsa vlucht. Anna en een paar vrienden gaan naar haar op zoek. Gaat het de moedige vrienden lukken om Elsa en de zomer terug te vinden?

Wat ik vond

Ik vond de film heel erg leuk en mooi! Er was ook een verrassend stukje, ik had het niet verwacht en dat was wel cool maar daar moeten jullie zelf achter komen! Mijn moeder liep nog te babbeldebabbeldebabbelen over dat dit eindelijk weer eens een echte ouderwetse Disney film was, met een sprookje en mooie beelden en liedjes zoals vroeger bij Belle & het Beest en laatst nog bij Rapunzel (Tangled).

De 3D effecten vond ik ook echt prachtig vooral door al dat ijs en het leek wel of het in de bioscoop sneeuwde! Mijn favoriete karakters waren Elsa, Anna en Sven. Elsa omdat ze mooi was en heel goed kon zingen, Anna omdat ze grappig was en overal een oplossing op vond en Sven omdat het gewoon een hele grappige rendier was. Er was ook een grappige levende sneeuwpop, Olaf, die hield van warmte en niet wist dat hij van warmte kon smelten!

Algemene info

Regie: Chris Buck en Jennifer Lee

Stemmencast (NL): Noortje Herlaar, Willemijn Verkaik, Carlo Boszhard

Stemmencast (Originele versie): Kristen Bell, Idina Menzel , Josh Gad

Speelduur: 108 minuten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »