Ga naar de inhoud
Home » Shop: A Space Oddity tv en film spulletjes

Shop: A Space Oddity tv en film spulletjes

films winkel

Dé Amsterdam tv en film winkel A Space Oddity bestaat al heel erg lang. Toen ik op de middelbare school zat liep ik er dagelijks langs. Ik bleef altijd wel een tijd hangen voor de etalage van dit winkeltje aan de Prinsengracht (nr. 204!) in Amsterdam. Het assortiment speelgoed en collectors items uit televisie programma’s en films is geweldig. Tegenwoordig vind je er ook game gerelateerde items.

Squirrel toad knuffel bij A Space Oddity
Squirrel toad knuffel bij A Space Oddity
Star Wars vintage Power Droid bij A Space Oddity
Star Wars vintage Power Droid (c) A Space Oddity

Ik ben zelf geen Star Wars fanaat maar voor degene die dat wel zijn is A Space Oddity een waar paradijs. Wat ik leuk vind aan deze winkel is dat, hoe oud je ook bent, er wel speelgoed is dat jou aan zal spreken. Ze hebben kleine speelgoed auto’s uit the Italian Job, uit Grease, uit Batman, uit James Bond etc etc… Ik ben er eens met mijn twee oudste kinderen binnen gelopen. Dochterlief werd helemaal wild van alle Tim Burton items, liefzoontje was niet weg te slaan bij de Super Mario dingen en de Nintendo merchandise en ik was in mijn nopjes met E.T en de Gremlins.

E.T.
E.T. puntenslijper uit 1982 bij A Space Oddity
Gonzo
Gonzo vinyl pop bij A Space Oddity

Ik koop er ook vaak cadeaus omdat je er dingen vindt die je niet zo snel ergens anders zult vinden en omdat er in alle prijsklassen wel wat te vinden is. Als je echt een verzamelaar bent zul je waarschijnlijk voor de wat duurdere, al dan niet vintage-, items gaan maar er zijn ook bijvoorbeeld goedkope armbandjes, kleine knuffeltjes of telefoonhangertjes dus je kunt alle kanten op.

Ultraman Junis Blue bij A Space Oddity
Ultraman Junis Blue (c) A Space Oddity

filmliefhebber cadeau

A Space Oddity heeft ook een webshop waar je al het te gekke tv-, game- en filmspul kunt bestellen. Minder charmant dan in het klein winkeltje rondhangen maar wel net zo effectief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »