Shop: Knuffels à la carte

knuffels shop

Ik ben verliefd!! Nee niet op een mens, been there done that, maar op de aller- aller- allerliefste knuffel ter wereld, Balthazar. Kijk dan, wie kan deze knuffel nou weerstaan?!!

Balthazar van Luckyboysunday (c) Knuffels a la carte
Balthazar van Luckyboysunday (c) Knuffels a la carte

Bij de webshop Knuffels à la carte vind je veel meer bijzondere design knuffels en super leuke lifestyle producten. De collectie in de winkel zal niet alleen kinderen aanspreken maar menig volwassene zal hier ook blij van worden. De meeste knuffels in het assortiment zijn bovendien fairtrade. Eigenares Joke Feddema vindt het wel erg belangrijk dat de knuffels die ze in haar collectie opneemt onder goede arbeidsomstandigheden zijn vervaardigd.

Unieke knuffels

Ze zoekt unieke knuffels en koopt ze wereldwijd in bij verschillende labels en ontwerpers, zowel bekend als beginnend. Knuffels a la carte verkoopt de merken Severina Kids, Felifamily, Esthex, Pakhuis Oost en My name is Simone en nog veel meer.

Miereneter van Maison Indigo (c) Knuffels a la carte
Miereneter van Maison Indigo (c) Knuffels a la carte

De knuffels van Knuffels à la carte zul je niet zomaar in de eerste de beste speelgoedwinkel vinden. Ze zijn stuk voor stuk speciaal. De webshop bestaat al sinds 2011. Het is echt mijn all-time favoriete knuffelwinkel. Wat voor soort knuffel je ook zoekt, grote kans dat Knuffels à la carte het heeft. Je vindt er producten in zoveel verschillende stijlen en in allerlei materialen en uitvoeringen. Van ezels tot cactussen en lama’s en van kussens tot rammelaars, knuffels à la carte heeft het. Soms kijk ik er gewoon even rond om te zien wat er voor nieuws is opgenomen in het assortiment. Gewoon voor de leuk!

Michael Jackson van My name is Simone (c) Knuffels a la carte
Michael Jackson van My name is Simone (c) Knuffels a la carte
Pablo de duif van Oeuf nyc (c) Knuffels a la carte
Pablo de duif van Oeuf nyc (c) Knuffels a la carte

Wil je meer zien? Dan verwijs ik je door naar de blog van Knuffels a la carte waar knuffels de hoofdrol spelen. Of ben je toevallig net zo’n Pinterest addict als wij? Volg dan het Pinterest account van Joke!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »