Ga naar de inhoud
Home » Geen speelgoed maar wat dan wel? Sonny Angel

Geen speelgoed maar wat dan wel? Sonny Angel

sonny angel

Kleine engeltjes van 7,5 cm lang met blozende wangen en bijzondere hoofddeksels, dat zijn Sonny Angels. De schattige blote poppetjes komen uit Japan maar zijn wereldwijd verkrijgbaar.

Verschillende thema’s

Ze worden verkocht in dichte doosjes. Je weet dus niet welke engel je koopt, zal het het watermeloen engeltje zijn of de aardbei, het is altijd een verrassing. Je kunt wel het thema kiezen. Er zijn verschillende thema’s zoals dieren, groenten, zee of fruit.

Incidenteel komen er ook limited editions uit. Met meer dan 200 beschikbare engeltjes zijn de Sonny Angel series een waar paradijs voor de kleine verzamelaar.

Twee Sonny Angels uit de marine serie via sonnyangel-benelux.com
Twee Sonny Angels uit de marine serie via sonnyangel-benelux.com

Kleine speelgoedjes

Een paar jaar geleden deed ik een (mislukte!) poging om wat organisatie aan te brengen in de enorme hoeveelheid speelgoed van mijn kinderen. Er kwam een doos “houten treintjes”, “Lego”, “Playmobil” enzovoort en één doos “kleine speelgoedjes”. Die laatste doos was een enorme warboel, daar zaten allerlei kleine poppetjes in die nergens bij hoorden, van die verzamelsmurfen van de AH of een of ander plastic olifant die ze ergens cadeau hadden gekregen, wuppies en een verdwaalde Littlest Pet Shop, dat soort dingen.

En ik verbaasde me er keer op keer dat dat toch de lievelingsdoos bleef. Ze hielden enorm van die kleine prulletjes en vooral van het verzamelen ervan (helaas is de AH daar ook allang achter)! De Sonny Angels hadden er niet in misstaan!

sonny angels verzamelen
Alle Sony Angels uit de dierenserie 2

In Nederland kun je Sonny Angels o.a. kopen via Things we Love. De Sonny Angels zullen niet alleen kindjes aanspreken maar zijn ook leuk om cadeau te geven als “beschermengeltjes” bijvoorbeeld als iemand ziek is of als kraamcadeau of voor goed geluk voor een rijexamen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »