Win | De Smurfen en het Verloren Dorp

De Smurfen en het Verloren Dorp draait sinds 5 april in de bios. Mijn zoon wilde er al meteen heensmurfen. Grappig toch hoe tijdloos die blauwe wezentjes zijn? Ik vond ze meer dan 30 jaar geleden net zo cool als mijn zoontje nu!

smurfen

Ik spaarde van die kleine plastic Smurfen figuren, verslond de stripboeken van Peyo en ik bedacht zelf allerlei avonturen over de Smurfen. Mét Smurfin in de hoofdrol want die vond ik helemaal cool.

Kindertekening
Smurfen volgens 10-jarige ik

In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen heeft Smurfin ook de hoofdrol. Zij vindt een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat zij op een spannende speurtocht door het Verboden Bos, waar wonderlijke wezens wonen.

Er spelen geen ‘echte’ acteurs mee in deze derde 3D Smurfen-animatie maar aan Smurfen alleen hebben we genoeg, toch? Het is overigens wel een race tegen de klok voor de kleine blauwe vrienden. De Smurfen hopen namelijk het geheimzinnige Verloren Dorp te bereiken voordat de gemene tovenaar Gargamel het vindt. Met andere woorden Gargamel trekt na al die jaren nog steeds aan het kortste end!

SMURFS: THE LOST VILLAGE.
Azrael en Gargamel

In de Nederlandse versie spreekt Tygo Gernandt de stem in van Garagamel. Dat vind ik helemaal in het plaatje passen! Ook Pip Pellens als Smurfin en Bartho Braat als Grote Smurf vind ik helemaal goedgekozen (eehhh..ik zeg maar niets over de keus voor Roy Donders als Hippe Smurf..). De film is zowel in de Nederlandse als in originele versie te zien (in 2D en 3D).

Inhoudsopgave

Winactie

Helaas is deze winactie verlopen! De winnaar heeft een e-mail ontvangen.

Wij mogen een leuk Smurfpakket weggeven! Wil je een setje bestaande uit een Smurfen lunchtas en een Smurfen polsbandje winnen?

winnen smurfen

Winnen is heel makkelijk:

Vertel ons hieronder of op Facebook welke Smurf favoriet is bij jou!

Extra kans:

De winactie delen op Facebook is niet verplicht, maar het levert je wel een extra winkans op! Srsck volgen op Instagram levert ook een extra win kans op.

Jouw naam kan dus maximaal 3 keer in de hoed 🙂

Deze winactie is open voor deelnemers uit NL en BE. De winactie loopt tot en met zondag 16 april door. De winnaar wordt op Facebook bekendgemaakt en ontvangt op 17 april een e-mail van ons. Let er dus op dat er een correct e-mailadres achterlaten wordt! Succes!

S_icon_200pxl

14 gedachten over “Win | De Smurfen en het Verloren Dorp

  1. Oohh wat leuk graag hier zou mijn verstandelijk gehandicapte tante heel erg blij mee zijn met de snurfen haha zoals zij het altijd noemt ze is er echt gek op zou haar er heel erg blij mee maken als ik zou winnen ? Zij vindt smurfin het leukste ?

  2. Ik spaarde vroeger ook smurfen en had er ontzettend veel. Jaren later ooit op een rommelmarkt verkocht :). Ik doe trouwens niet mee met de actie. Maar ik weet zeker dat je er iemand blij mee kan maken.

  3. Hier gaan de voorkeuren uit naar brilsmurf! Steeds preken (“Grote smurf zegt altijd…” ) tegen de andere smurfen waardoor hij wel al eens uit het dorp gegooid wordt. Zo een leuk smurfenpakket lijkt ons toppie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »