Ga naar de inhoud
Home » Mooiste modellen met een spleetje tussen de tanden

Mooiste modellen met een spleetje tussen de tanden

spleetje tussen de tanden

Ik heb zelf een spleetje tussen de tanden en de tandarts vroeg laatst of ik misschien een beugel wilde om het weg te halen. Ik wilde dat niet omdat ik het juist mooi vind en het is PUUR NATUUR!

Toen ik daarna op internet keek zag ik dat veel modellen het ook hebben en ik heb een lijst gemaakt van de 10 modellen die ik het mooiste vind met een spleetje tussen de tanden.

Abbey Lee Kershaw

Abbey vind ik heel mooi. Ze is is bekend geworden doordat ze in 2004 een Australische wedstrijd gewonnen heeft “The Girlfriend CoverGirl Model Search”. Ze zit bij Next Management en komt uit Australië. Abbey is een keer gevallen op een show doordat ze te hoge hakken aanhad en is een keer daarna flauw gevallen bij een show doordat haar korset te strak zat en ze daardoor geen lucht meer kreeg.

abbey lee kershaw
Abbey Lee Kershaw (c) Nicole Bentley

Linsday Wixson

Linsday heeft echt een bijzondere mond. Heel…rond en schattig! En je kunt haar leuke tanden zo goed zien! Ze noemen het ook wel eens haar “bee-stung lips”. Ze is Amerikaans en zit bij Vision LA. Ik vind dat ze een beetje op een Blythe pop lijkt, zo cool!

Lindsey Wixson

Ashley Smith

Ashley vind ik er heel mooi en lief uitzien! Ze is Amerikaans en is ontdekt op een muziek festival. Ze zit bij Marilyn New York. Ashley wilde eigenlijk actrice worden op Broadway maar toen zagen ze haar dus op dat festival en werd ze model.

dents de la chance

Jessica Hart

Jessica is Australisch, ze komt uit Sydney. Ze is op haar 15e gespot in een winkel en ze heeft daarna ook nog een modellen wedstrijd gewonnen van “Dolly Magazine”. Jessica zit bij Chadwick models. Mensen zeggen vaak dat ze op Brigitte Bardot lijkt maar dat zie ik niet echt.

Jessica Hart voor de Spaanse Elle
Jessica Hart voor de Spaanse Elle

Isabella Wentink

Mijn moeder heeft een keer met Isabella gewerkt. Isabella is Nederlands en niet zo bekend maar dat snap ik écht niet want ze is wel heel gaaf! Ze zit bij Elite models.

Isabella@Elite_HildeDenBlauwen
Isabella in het midden (c) Hilde den Blauwen

Iekeliene Stange

Iekeliene komt ook uit Nederland en ze fotografeert. Ik vind het wel leuk dat dit model ook fotografeert. Je vindt Iekeliene bij Marilyn New York.

Iekelene Stange

Alek Wek

Alek ziet er altijd vrolijk uit. Bij haar eerste keer op de catwalk was ze pas 18 jaar oud. Ze is als zevende van 9 kinderen geboren! Ze komt uit Sudan. Ze maakt zelf tassen, het merk heet “Wek 1933”. 1933 omdat haar vader in dat jaar geboren is. Ze zit bij IMG.

alek wek

Georgia May Jagger

Georgia is de dochter van Mick Jagger. Ze zit bij Tess Management. Op haar 16e werd ze al aangenomen door  “Independent Models”, daarna liep ze mee op de catwalk voor Vivienne Westwood. Ze heeft daarna aan campagnes meegedaan waaronder die van Rimmel en toen is ze gekroond tot Model van het jaar bij de British Fashion Awards. Ze speelt in een reclame spotje voor mascara.

Georgia May

Lara Stone

Lara Stone is half Nederlands en half Engels. Ze is ontdekt in de metro van Parijs toen ze 12 was. Op haar 15e heeft ze meegedaan aan een modellen wedstrijd die ze helaas niet won. Ze tekende toen wel een contract met Elite, nu zit ze bij IMG.

modellen met een spleetje tussen de tanden
Lara Stone (c) Mario Testino

Slick Woods

Slick Woods

Slick Woods heet eigenlijk Simone Thompson maar iedereen kent haar als Slick Woods. Die naam past ook veel beter bij haar want ze is echt badass. Haar spleet tussen de tanden is echt een van haar handelsmerken. Ze acteert ook. Ze speelt de hoofdrol in de film Goldie.

Je hebt nog veel meer modellen met een spleetje tussen de tanden zoals bijvoorbeeld ook Alina Ilie en Amanda Murphy bij IMG, Isabelle Sauer bij Next, Lauren Visser bij De Boekers en Aleck Chavat bij Elite London, die zijn ook héél cool. En actrices, zoals Vanessa Paradis bijvoorbeeld.

1 reactie op “Mooiste modellen met een spleetje tussen de tanden”

  1. Pingback: 5 films met Léa Seydoux - Frankrijk Dromen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »