Ga naar de inhoud
Home » Shop bij Large: muziek en kleding

Shop bij Large: muziek en kleding

muziek merchandise

Dochterlief is helemaal into muziek en verschillende bands de laatste tijd. Ze loopt alsmaar met oortjes in, in haar eigen muzikale wereld. Begin augustus was de dame jarig. Ze is 15 jaar oud geworden!

Wat stond er op haar verlanglijstje? Een platenspeler en shirts van David Bowie, van the Arctic Monkeys, van the Beatles, van Pink Floyd, van Nirvana en van Guns & Roses. Met andere woorden, ik zat met mijn neus in de muzikale kleding en kwam nog veel meer moois tegen. Hieronder wat muzikale shoptips!

Bandmerchandise

Bij Large hebben ze een enorm assortiment bandmerchandise, ik was daar dus grotendeels geslaagd voor haar verjaardag!

bandmerchandise

Popmerchandising

muziek shirts

Jimmy Hendrix bandmerchandise

Band shirts

Behalve kleding hebben ze bij Large ook verzamel- en decoratiespul en accessoires. Ik vond dit Funko Pop! poppetje van Amy Winehouse bijvoorbeeld te gek.

Amy Winehouse bandmerchandise

Dochterlief was ook helemaal blij met haar nieuwe enorm grote David Bowie poster, die had ze meteen opgehangen.

Posters en shirts

Allposters is nog zo’n winkel met een grote keuze aan band- en popmerchandising. De plek om te zijn voor posters, it’s all in the name, maar ze hebben veel meer waaronder ook shirts.

popmerchandising

The Beatles bij Allposters

H&M, Primark, Pull&Bear, NewYorker

Je hoeft helemaal niet alleen via dit soort gespecialiseerde winkels te zoeken want ook bij de ‘reguliere’ winkels hebben ze regelmatig shirts van leuke bands of zangers/zangeressen.

Deze, van Blondie, zag ik bijvoorbeeld bij Pull&Bear.

Blondie shirt

Bij Primark hebben ze ook vaak kleding met bepaalde bands. Bij de NewYorker zag ik er net voor de vakantie ook een leuke van The Beatles. Bij de H&M hebben ze momenteel shirts van o.a Motörhead en Black Sabbath.

Motörhead bandmerchandise

muziek shirts

En bij ASOS hebben ze hele toffe shirts van The Rolling Stones maar nog toffere schoenen!

asos

En ook Pink Floyd kwam ik tegen op de site.

Pink Floyd bandmerchandise

Marktplaats, Ebay, Etsy

Hier kun je ook goed slagen wat bandmerchandise betreft, vooral voor de wat oudere of wat minder bekende bands zit je hier goed. Je kunt op Marktplaats een zoekopdracht invoeren zodat je een mailtje krijgt als er iemand net dat ene shirtje te koop zet.

Adam Levine oorbellen
Adam Levine oorbellen via Etsy
muziek merchandise
Amy tasje via Etsy

En bij Etsy heb je dan weer van die originele stukken waarvan je zeker weet dat niemand anders erin rondloopt. Valt ook wat voor te zeggen toch 🙂

2 reacties op “Shop bij Large: muziek en kleding”

  1. Herkenbaar! Mijn dochter (is nu ver in de twintig) heeft ook een periode gehad dat ze veel bij Large kleding kocht! Het heeft niet veel geschild of ze was zelfs “gothic” geworden! Alleen maar zwart en heel veel doodshoofden! Als moeder kon ik daar soms van gruwen, maar heb altijd (wijselijk) mijn mond gehouden en in de loop der jaren werd dochterlief weer ineens een “normaal” gekleed meisje 😉 In mijn vriendenkring zie ik veel van deze fases bij de kinderen…ach het zijn experimenten, en soms blijven ze inderdaad zo, dat kan ook! Nah, ieder zijn/haar ding! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »