Ga naar de inhoud
Home » Wie is de Mol?

Wie is de Mol?

widm 2015

Door Zoontjelief

Vanavond is de finale opdracht van Wie is de Mol seizoen 16 en volgende week weten we eindelijk wie de mol is!!!! Weten jullie nog dat ik voor de finale van The Voice had voorspeld dat Maan zou winnen? Nou, ik had gelijk haha. Dus nu kunnen we kijken of ik weer gelijk heb. Ik denk het wel! Ik zit vanaf het begin al op dezelfde persoon en die zit er nog steeds in! Iedereen heeft zijn eigen verdenkingen, maar niemand weet natuurlijk 100% zeker wie het is voor de finale. Daarom schrijf ik over mijn verdenkingen, Mol-acties, en Wie is de mol zelf!

Annemieke Schollaardt is de mol

Annemieke Schollaardt is mijn mol. Ik kende haar eerst niet. Ze is radio-dj. Waarom ik haar verdenk? Ze doet heel erg verdacht in Wie is de mol. Ik heb wel eens opdrachten gezien waar ze iets heel verdachts deed en dat niemand dat heeft gemerkt. Wij zien gelukkig alles op Tv :). Wie is jullie mol?

annemieke wie is de mol

Mol-acties

Ik weet dit allemaal natuurlijk niet zeker maar dit viel me wel echt op:

* Annemieke neemt altijd de leiding, meestal doet ze dat ook niet heel erg goed. Vorige week bijvoorbeeld moesten de kandidaten klokken stop zetten. Annemieke heeft eigenlijk de hele tijd alleen rond gelopen en gecommandeerd en daar schoot niemand iets mee op.

* Mijn lieve moeder heeft het altijd fout en zij zit niet op Annemieke (Sorry Ma <3). Eerst dacht ze dat het Ellie was, toen ging Ellie eruit. Toen dacht ze Marjolein, toen ging Marjolein eruit. Daarna zat ze op Cecile, gaat zij er dus uit 😀 Zegt mijn moeder: “Ok, misschien is het dan toch Rop”, gaat Rop eruit! En vorige week zei ze: “Dan is het Taeke”. En ja haha

Molino

* In een van de opdrachten moesten ze een restaurant runnen. Super leuk, maar hoe heet dat restaurant? Restaurant ‘Molino’. Later kwam Annemieke in beeld. Zij vond het allemaal ook heel leuk. “Een dagje het restaurant ‘MolinA’ runnen” zei ze (dus vrouwelijk!). Betekent dat dat Annemieke de mol is? Ja. Ik heb nog meer, maar dat bewaar ik even, want ik wil ook heel graag jullie mol-acties weten! Laat het weten in de reacties!

* In aflevering 8 zie je Taeke en Annemieke staan naast een zuil waarop 10M staat. Andersom is dat natuurlijk MOL. Taeke is al weg dus….

* Annemieke zit bij de executies achter de afvallers en in een van de afleveringen is de hint ‘achter de rug’.

* Ook in aflevering 8 zie je op een gegeven moment het cijfer 1979. Annemieke is geboren in 1979.

Ik moest erg lachen om het filmpje hieronder 😉

https://www.youtube.com/watch?v=2iYT654FTwE

MolTalk

Ja, ik vind Wie is de mol echt een geweldig tv-programma. Elk seizoen speelt zich af in een ander land en de meeste kandidaten ken ik altijd wel. Alleen deze keer kende ik er veel niet maar dat maakt niet uit, dan is het nog steeds superleuk. Dit seizoen zijn de kandidaten in de Dominicaanse republiek. Ze maken het echt heel erg spannend! Altijd wanneer er iemand een scherm te zien krijgt zit mijn hart in mijn keel door de muziekjes! (Behalve bij Annemieke…)

Ik haal zelf ook heel veel informatie over de mol binnen door naar het programma MolTalk te kijken. Dat komt na Wie is de Mol, en je ziet daar de meest verdachte acties van de aflevering. Super spannend! Dan zit ik daar voor de Tv: “Oh jaaa!”, “Ja mam het is Annemieke”, “Oh maar dat is verdacht!”. Ik vind Wie is de Mol echt een van de leukste programma’s op Tv omdat het echt voor de hele familie leuk is. Mijn zus denkt trouwens ook dat het Annemieke is. En mijn broertje kijkt ook mee maar die denkt Rop (ook al is hij er al uit…eeeeeh ;)). Ik ga volgende seizoen zeker nog kijken maar nu eerst…..de finale…dus ik zou zeggen kijk om 20:25 uur op NPO 1!

MolTalk

Wie zijn jullie mollen? Waarom? Laat het me weten! Ik ben benieuwd!

 

6 reacties op “Wie is de Mol?”

  1. Leuk om te lezen, zeker na de finale 🙂
    Volgend jaar ga ik het kijken zonder dat ik forums en dergelijke lees. Ik wist hierdoor al een hele tijd wie de Mol was en hoefde zelf niet te puzzelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »