Ga naar de inhoud
Home » Win | The Incredibles zijn terug (gesloten)

Win | The Incredibles zijn terug (gesloten)

Het duurde veertien jaar maar vanaf 27 juni is de sequel van The Incredibles dan eindelijk te zien in de Nederlandse bioscopen. Wij staan te trappelen om de nieuwe avonturen van het superheldengezin Parr te zien. Scroll je ook even naar beneden, je kunt namelijk een heel tof Incredibles pakket winnen!

Incredibles 2

Het Incredibles verhaal

In dit nieuwe avontuur staat Helen in de spotlight als superheld, terwijl Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden met Violet, Dash en baby Jack-Jack. Het blijkt een moeilijke verandering voor de hele familie te zijn, al helemaal omdat niemand zich bewust is van Jack-Jack’s groeiende superkrachten…

De familie staat alleen al snel op zijn kop als er een briljante schurk opduikt met een meesterplan dat alles in gevaar zal brengen. Dit laten de superhelden natuurlijk niet gebeuren en samen met Frozone gaan ze de strijd aan.

Natuurlijk zijn beste vriend Lucius Best en de grappige Edna ook in Incredibles 2 weer van de partij. Wist je trouwens dat de stem van Edna ingesproken is door schrijver/regisseur Brad Bird?

Nog een leuk weetje over Bird: hij werkte op zijn 11e al aan zijn eerste animatie en hij kwam op zijn 14e al in het vizier van de Walt Disney Studios waar de legendarische animator Milt Kahl zijn mentor werd.

Winactie

Wij geven 1 Incredibles pakket weg met daarin: een backpack, bouncing ball en een T-shirt. Cool toch?

Winactie Incredibles

Wat moet je doen?

Vertel ons hieronder (of op Facebook of op Instagram) voor wie jij het pakket wilt winnen. That’s it!

Extra kans:

Srsck volgen op Facebook is niet verplicht, maar het levert je wel een extra winkans op! Srsck volgen op Instagram levert ook een extra win kans op.

Jouw naam kan dus maximaal 3 keer in de hoed ?

winactie incredibles

Deze winactie is open voor deelnemers uit NL en BE. De winactie loopt tot en met vrijdag 29 juni. De winnaar wordt op FB bekendgemaakt en ontvangt een e-mail van ons. Let er dus op dat er een correct e-mailadres achterlaten wordt! Succes!

63 reacties op “Win | The Incredibles zijn terug (gesloten)”

 1. Mijn man Sebas Zijp is the best of the best.
  Mijn man is lief.mannelijk.meedenkend.respectvol.eerlijk.menselijk en vooral een liefdevolle man en papa van onze dochter jacey jazzlin.
  Mijn man verdient deze prijs omdat deze man de wereld over moet gaan om alle vaders zijn vaderlijkheid over te brengen zodat elk kind een goed en liefdevol leven krijgt dat verdient elk kind.

  Sebas Zijp

 2. Ik waag graag een kansje voor mijn neefje. Ik volg jullie via Facebook (Mooie Rooie, op je bericht gereageerd, geliked en gedeeld) en Instagram (Truusje26).

 3. Dit zou echt iets voor Robin zijn ! Heerlijk toch om aan het eind van het schooljaar de vakantie te laten beginnen met deze geweldige film ! Hij heeft het verdient…

 4. Voor mijn vader! Hij is absoluut DE tekenfilm fan en de incredibles is een van zijn favoriet! Hier zou hij intens gelukkig mee zijn

 5. Geweldig wat een leuke film! Ik kan mij helemaal niet meer herinneren dat ik ooit deel 1 heb gezien. Denk dat Mila dit ook wel heel leuk vind. Goede winactie! Ik ben alleen aan het minimaliseren dus ik doe niet mee.

 6. Ik zou wel willen winnen voor mijn eigen lieve incredible dochter Yentl.
  Altijd incredible, lief, aardig en vrolijk ❤️?

 7. ik wil dit graag winnen voor mijn dochter, want die vond de andere filmdelen te gek..dus met deze prijs zal ze zeker blij mee zijn

 8. Wat een super gave, Incredible, prijs is dit zeg!!! Hier maak ik mijn zoontje van zeven jaar echt meer dan blij mee!!! Kan niet wachten om zijn verbaasde en blije gezicht te zien 🙂

 9. Onwijs leuk pakket!!!! Maak heel graag kans om mijn dochter hier heel blij mee te maken.. En stiekem mezelf ook een beetje 🙂

 10. Onze pleegzoon is gék op de eerste film, sowieso op bereikbare superhelden… Ik zou hem heeel graag willen verrassen met de rugzak, dat zou hij écht geweldig vinden! 😀

 11. Mijn oudste dochter is een tijdje “verslaafd”geweest aan deel 1. Nu is eindelijk deel 2 er!!! Daar wil ze eigenlijk zo snel mogelijk heen haha. Dus ik doe graag mee voor haar. Gelukkig vindt ze het oke als haar zusje en ik ook mee gaan 😀

 12. Mijn drie kinderen Bo, Sterre en Nikki vinden te Incredibles geweldig leuk. Ik weet zeker dat ik ze helemaal gelukkig maak met dit pakket. Er zit voor alle drie iets leuks in!

 13. Wat super leuk! Onze kids zijn nog steeds fan van de eerste film kunnen niet wachten om de tweede film.te zien! En dat wordt met zo’n leuk pakket nog leuker #insta #fn ?

 14. Ik doe lekker voor mezelf mee 😉
  Alhoewel dochterlief ondertussen ook oud genoeg is (dan moet ik ‘m alleen in ‘t Nederlands kijken…)
  Ik heb geen Insta, maar volg wel op FB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »