Winactie Armageddon Time
| |

Winactie Armageddon Time

De film Armageddon Time met onder meer Anthony Hopkins, Anne Hathaway en Jeremy Strong in de hoofdrollen is relatief ongemerkt de bios in én uitgegaan. Het mag dan ook niet zo’n hele spannende actiefilm of thriller zijn, het is wel een sfeervol coming-of-age drama. Schrijver en regisseur James Gray heeft een intiem en persoonlijk verhaal neergezet, gebaseerd op zijn eigen jeugd. Wij mogen één dvd van Armageddon Time weggeven, scroll omlaag voor de winactie.

New York begin jaren 80

Armageddon Time speelt zich af in dezelfde omgeving waar Gray zelf opgroeide, in Flushing in Queens. Zijn grootouders waren Joodse immigranten. Hij had een hele hechte band met zijn familie, en in het bijzonder met zijn opa. Die band staat centraal in Armageddon Time, al heet onze hoofdpersonage niet Gray maar Paul Graff, overtuigend gespeeld door Banks Repeta.

Als kijker krijg je een vrij realistisch beeld van de VS begin jaren 80, het presidentschap van Reagan, racisme (op school) en het najagen van de American Dream. De tweede belangrijke verhaallijn in Armageddon Time is de vriendschap tussen Paul en Johnny. Paul wilt later kunstenaar worden, zijn beste vriend astronaut. Door het verschil in ras en klasse, zal hun wegen op een gegeven moment scheiden.

Maak kans

Let op: deze winactie is gesloten. De winnaar heeft al bericht ontvangen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de film en wil je de dvd van Armageddon Time winnen? Om kans te maken vertel je ons hieronder of op Instagram naar welk familielid jij opkijkt. That’s it! De actie loopt t/m 12-3-2023.

Armageddon Time

  Extra kans

  Srsck volgen op Instagram is niet verplicht, maar het levert je wel een extra winkans op! Jouw naam kan dus 2 keer in de hoed.

  Heb je niet gewonnen maar wil je de dvd graag hebben? De film Armageddon Time is nu te zien op Pathé Thuis en verkrijgbaar op dvd en Blu-ray.

  ** Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je in Nederland te wonen **

  ** Meer winnen? Kijk even hier! **

  Vergelijkbare berichten