Ga naar de inhoud
Home » Winactie Avatar: The Way of Water

Winactie Avatar: The Way of Water

avatar the way of water winactie

Avatar: The Way of Water is vanaf 14 december in de bioscoop te zien. Ter ere van de bioscooprelease mogen we een Avatar pakket weggeven, tot op de nok toe gevuld met leuke Avatar goodies. De sequel van het in 2009 uitgekomen epische verhaal speelt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af. Avatar: The Way of Water belooft weer net zo’n spektakel te worden als het eerste deel.

Jake, Neytiri en de kids

Jake Sully (Sam Worthington) leeft met Neytiri (Zoe Saldana) en hun kinderen op Pandora. Helaas ontstaan er weer – herkenbare – problemen. Ze moeten alles op alles zetten om elkaar te beschermen en samen met het Na’vi leger vechten om te overleven en de planeet te redden.

Dit soort films moet je op een bioscoopscherm zien maar wees voorbereid: de film duurt maar liefst 192 minuten! De regie ligt weer in handen van James Cameron en we zien sommige acteurs uit het eerste deel terug maar we zien ook veel nieuwe namen, waaronder Chloe Coleman en Kate Winslet.

Win een Avatar pakket

Jij wilt natuurlijk weten wat er in het verrassingspakket van de blockbuster zit. Nou, allemaal superleuke dingen die het goed zullen doen als kerstcadeaus (voor jezelf of een ander): een drinkbeker, stickervel, tote bag, kleur veranderende drinkfles, oplaad pad en een notitieboekje.

Om kans te maken op het pakket vertel je ons hieronder of op Instagram voor wie je de Avatar goodies wilt winnen. That’s it! De Avatar winactie loopt t/m 11-12-2022.

Avatar the way of water winactie

Extra kans

Srsck volgen op Instagram is niet verplicht, maar het levert je wel een extra winkans op! Jouw naam kan dus 2 keer in de hoed.

** Om mee te doen aan de Avatar winactie dien je in Nederland te wonen **

Meer winnen? Kijk even hier!

36 reacties op “Winactie Avatar: The Way of Water”

 1. Voor mijn neefje. Ik wil tijdens de Kerstvakantie samen met hem naar de bioscoop om Avatar te zien en dit goodypakket maakt het feest compleet! Gezellig wat tante-neef quality time. In 2009 is hij geboren, dus deel 1 hebben we niet samen in de bios gezien, maar die heb ik op blu-ray en samen wel al een aantal keer bekeken. Zo’n gave film!

 2. Voor mijn zoon Jona. Hij is grote fan van Avatar en heeft alle series al gezien. Hij kijkt uit naar wanneer dit deel uit komt. Hij vraagt er ook regelmatig naar, nu afgesproken om in de kerstvakantie naar de bios te gaan! Dus ik doe graag voor hem mee..

 3. Wat een spektakel deze film, ik kan haast niet wachten om hem te kunnen zien.
  Het pakket zou ik graag met Kerst cadeau willen doen aan verschillende familieleden die net zo enthousiast zijn als ik over deze nieuwe film.

 4. Ik ben zo erg benieuwd naar deze film! Ik hield echt veel van de 1e film.
  De drinkfles lijkt me echt leuk om te gebruiken als ik aan het sporten ben want nu heb ik echt een lelijke haha!

 5. Voor wie ik mee zal doen. Nou mooi voor mijzelf. Prachtige film , en dan deze cadeautjes kunnen winnen. Dat zou helemaal het einde zijn.past allemaal mooi bij elkaar. Ik ga ervoor doe super graag mee.

 6. Stiekem wil ik heel graag voor mijzelf meedoen en dan zal ik het pakket wel delen met een kind dat anders erg jaloers zal zijn 😉

 7. Voor mezelf! Avatar 1 heb ik toen in de bioscoop gezien. Het was super op het grote scherm met de toen nog vrij nieuw 3 D effecten. Avatar 2 ga ik zeker ook in de bioscoop kijken. Helemaal mee eens, een film dat je op het grote scherm moet zien.

 8. supergraag zou ik dit pakket willen winnen voor mijn allerliefste vriendin. Zij is mega fan van Avatar en het langverwachte vervolg is een droom die uitkomt voor haar! Ik ga haar uiteraard ook meenemen naar de film.

 9. Zou het pakket graag willen winnen voor de oudste van 13 (en mijzelf uiteraard :-p). Vorige week samen deel 1 gekeken en lijkt ons geweldig om in stijl nog eens 3 uur op Pandora door te brengen.

 10. Ik zou dit pakket graag willen winnen voor onze tweeling Lucas en Eva aangezien zij een bezoekje aan de bioscoop op hun winter bucketlist hebben staan 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »