Ga naar de inhoud
Home » Win Godzilla op 4K Ultra HD Blu-ray

Win Godzilla op 4K Ultra HD Blu-ray

winactie Godzilla

De in 1954 uitgekomen Godzilla film was het begin van een jarenlange succesvolle franchise. Inmiddels zijn er zo’n 36 films gemaakt rondom het Japanse kaiju karakter Godzilla, waaronder vier Hollywood producties. De Godzilla film uit 2014, met Elisabeth Olsen en Aaron Taylor Johnson, is sinds deze week beschikbaar op 4K Ultra HD Blu-ray inclusief allerlei bonusmaterialen. Supertof natuurlijk! Nog leuker: wij mogen 2x een exemplaar weggeven.

Godzilla vs de MUTO’s

Joe (Bryan Cranston) en zijn vrouw Sandra (Juliette Binoche) werken als wetenschappers in Japan. Tijdens een ongeluk in een kerncentrale overlijdt Sandra. Maar is het wel een ongeluk geweest of speelt er wat anders? Joe’s leven draait vijftien jaar later nog steeds om dat ene moment. Hij kan het maar niet loslaten en blijft het voorval onderzoeken. Met succes deze keer want hij komt erachter dat er een giga-cocon, dat zich lijkt te voeden met radioactieve straling, verborgen gehouden wordt. En je weet wat er gebeurt met cocons…

Wanneer de kwaadaardige wezens (MUTO) de mensheid bedreigen, verschijnt Godzilla op het toneel. Godzilla is een enorm, prehistorisch zeemonster dat is gewekt en versterkt door nucleaire straling. Dit levert een indrukwekkende strijd op tussen de gigantische monsters. Ondertussen volgen we de wetenschappers enerzijds en de marineofficier Ford die uit alle macht bij zijn vrouw probeert te komen anderzijds.

Atypische rampen/monsterfilm

De 2014-Godzilla vond ik zelf erg vermakelijk. Sommige actieliefhebbers zullen het misschien wat vinden tegenvallen. Het is geen heftige CGI-party namelijk maar wat mij betreft, komt dat juist de sfeer en de spanning ten goede. Dat laatste wordt langzaam opgebouwd en in dat opzicht is het dus niet je typische ‘rampen/monsterfilm’ maar alsnog absoluut de moeite waard. Het plot is niets bijzonders, de hoofdrolspeler is irritant maar de donkere vibes en de goede sounddesign maken veel goed. Godzilla had daarentegen wel echt wat meer in beeld mogen komen.

Ik vind het sowieso leuk dat Godzilla een goedzak is en tegen de andere monsters vecht (maar dat was niet de eerste keer). Hij doet dat niet per se om de mensheid te redden trouwens maar voornamelijk om moeder natuur te redden (van de MUTO’s en van de arrogante wetenschappers). De karakters zijn zwak en oppervlakkig maar niemand kijkt Godzilla op zoek naar diepgaande karakters, toch? En ik vind Olsen altijd wel leuk dus mij hoor je niet klagen.

Winactie Godzilla (gesloten)

Helaas! De winactie is gesloten en de winnaars hebben bericht gekregen!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je één van de twee Godzilla 4K Ultra HD Blu-ray’s exemplaren winnen? Vertel ons dan hieronder (of op Instagram) wat je zou doen wanneer je aangevallen zou worden door een gigantisch monster. That’s it!

Extra kans

Srsck volgen op Instagram is niet verplicht, maar het levert je wel een extra winkans op! Jouw naam kan dus 2 keer in de hoed.

** Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je in Nederland te wonen **

Heb je de winactie niet gewonnen maar wil je de film toch graag zien? Godzilla is op Netflix te zien en de Blu-ray is sinds gisteren te koop.

Win Godzilla 4K

De winnaar ontvangt een e-mail van ons. Let er dus op dat er een correct e-mailadres achterlaten wordt! Succes!

** Meer winnen? Kijk even hier! **

32 reacties op “Win Godzilla op 4K Ultra HD Blu-ray”

    1. Ik laat mijn man aan hem zien via FaceTime…. die is nog behaarder en beangstigender dan Bigfoot dus dat monster zal heel snel omkeren!

  1. Ik zou gaan zingen. Dat kan ik namelijk echt niet, ik weet zeker dat mijn zangkunsten ertoe leiden dat het monster het zelf op een lopen zet! 😉

  2. Jeetje wat vliegt de tijd! Echt een klassieker. Ik vond het een prachtige film tot dat ze Godzilla pijn gingen doen. Zo zielig.

  3. De zwakke plek opzoeken en het monster proberen te verdrijven……………nee hoor grapje, trillend in een hoekje, ergens onder de grond, hopen dat er een leger het monster verslaat!

  4. Veel over gehoord maar eerlijk gezegd nog niet gezien. Dit klinkt wel heel spannend moet ik je vertellen. Aan de andere kant kijken we nagenoeg geen films meer. Voorheen al niet (toen we nog naar de bioscoop mochten) maar ook niet thuis. We zijn toch meer van de series. Met name omdat we op een avond vaak maar een korte tijd (zo’n drie kwartier) hebben voordat we alweer gaan slapen…

  5. Zou zig zag langs gebouwen rennen.Je ziet ze vaak in een rechte lijn rennen in de films en dat gaat vaak niet zo goed.Verwacht dat ik wat meer geluk zal hebben met mijn chaotische aanpak.Als ik ver genoeg buiten zicht ben dan spring ik in de bosjes of duik in het water.Zou me lelijke gezicht niet meer herkennen zodra al dat make up eraf is:D

  6. Spuiten met de monsterspray, zo jagen wij monsters weg uit de kamer van mijn zoontje. Werkt prima, dus hopelijk ook tegen dit monster

  7. Wel een probleem hoor, om aangevallen te worden door zo’n monster. Het lijkt me erg onveilig om in een gebouw te gaan schuilen, dus ik zou proberen zo snel mogelijk de tegengestelde kant op te gaan (het liefst met de auto) dan die Godzilla op gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »