Ga naar de inhoud
Home » Winactie (gesloten): familiecircus Plus Haut

Winactie (gesloten): familiecircus Plus Haut

Hooggeëerd Publiek, welkom! Op 10 en 11 november is de circusvoorstelling Plus Haut in Scheveningen te zien en wij mogen twee vrijkaarten weggeven!

Deze voorstelling is een mix van kunst en vermaak. Spannend, mooi en grappig met een snufje nostalgie. Helemaal leuk als je het ons vraagt! Laat je meevoeren in het ongebruikelijke en poëtische universum van Plus Haut.

familievoorstelling

Beleef de verhalen van de verschillende kleurrijke personages zoals Meneer Loyal met zijn acrobaten, de sterke vrouw en ‘wilde dieren’, het mannenorkest en nog veel meer. De voorstelling is geïnspireerd op de beroemde kunstwerken Cirque Calder van Alexander Calder uit 1926-1931 die een heel circustableau in miniatuurvorm tonen.

Compagnie Barolosolo

Compagnie Barolosolo is een Frans circusgezelschap dat al sinds 2006 de hele wereld over tourt. Van de VS tot aan Spanje en van China tot aan Zweden verwonderden ze al jong én oud met de meest betoverende circusvoorstellingen.

De voorstelling is te zien in de Lourdeskerk te Scheveningen. De kerk ligt in hartje Scheveningen naast het Circustheater. Tram 9 stopt voor de deur. Ik vind het zelf een bijzonder mooie locatie, ik ken het vrij goed omdat er wel vaker voorstellingen en evenementen plaatsvinden.

Al met al een aanrader als je met je kind(eren) naar een unieke voorstelling wilt. Plus Haut is geschikt voor kids vanaf 7 jaar oud.

circusvoorstelling plus haut

Winactie (gesloten)

Gefeliciteerd Laura, je hebt een mailtje van ons ontvangen!

Wij geven 2 vrijkaarten weg voor Plus Haut.

Wat moet je doen?

Vertel ons hieronder (of op Facebook of op Instagram) wie jij meeneemt naar de familievoorstelling. That’s it!

Extra kans:

Srsck volgen op Facebook is niet verplicht, maar het levert je wel een extra win kans op! Srsck volgen op Instagram levert ook een extra win kans op.

Jouw naam kan dus maximaal 3 keer in de hoed! Mocht je niet winnen maar wel naar de voorstelling willen, dan kun je op de site van het Zuiderstrandtheater tickets kopen.

De winactie loopt tot en met donderdag 1 november. De winnaar wordt op FB bekendgemaakt én ontvangt een e-mail van ons. Let er dus op dat er een correct e-mailadres achterlaten wordt! Succes!

21 reacties op “Winactie (gesloten): familiecircus Plus Haut”

  1. Juliette - Strongbody.nl

    Wat leuk dat ze het in een kerk doen! Mijn meiden zijn intussen volwassen dus die gaan tegenwoordig eerder de stad in dan naar een circus, maar wens alle deelnemers van de winactie veel succes!

  2. Dat is een leuke actie Ik ben dol op het circus! Het maakt zoveel moois los bij de kindjes, heerlijk om de sprankelende oogjes te zien stralen

  3. Klinkt heel leuk! Ik zou mijn grote zoon van 14 graag met onze jongste van 7 laten gaan, dat zullen ze fantastisch vinden zo’n uitstapje met zn tweetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »