Ga naar de inhoud
Home » The Northman winactie | over een wraakzuchtige Vikingprins

The Northman winactie | over een wraakzuchtige Vikingprins

the northman

The Northman van regisseur Robert Eggers (The Lighthouse, The Witch), is een groots opgezet actie-epos. De jonge Vikingprins Amleth is getuige van de moord op zijn vader. Hij zweert op wraak, hoelang er ook voor nodig is: hij zal terugkomen en zijn vader wreken. Dit gaat vanzelfsprekend gepaard met veel bloed en gewelddadige vecht- en actiescènes. Is dat iets voor je? Wij mogen een 4K Ultra HD blu-ray exemplaar weggeven.

The Northman is visueel erg sterk dus als je tegen ongenadige bloeddorstige Vikings kunt, dan is het wel echt een aanrader. Het verhaal zal je wellicht bekend voorkomen van Shakespeare’s Hamlet, dat weer gebaseerd was op een Noorse legende. De soundtrack versterkt de beklemmende sfeer tijdens de gehele film. Voeg daar een sterrencast aan toe om u tegen te zeggen. Je ziet onder meer Alexander Skarsgård als Amleth (lang haar misstaat hem niet), Nicole Kidman, Claes Bang (o.a. uit The Square), Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björk en Willem Dafoe de revue passeren.

Winactie The Northman (gesloten)

Helaas, deze winactie is gesloten! De winnaar heeft een e-mail ontvangen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je één van de 4K Ultra HD blu-ray van The Northman winnen? Om kans te maken vertel je ons hieronder of op Instagram welke acteur of actrice jij graag in een Viking epos zou zien. That’s it! De actie loopt t/m 1-9-2022.

the northman winactie

Extra kans

Srsck volgen op Instagram is niet verplicht, maar het levert je wel een extra winkans op! Jouw naam kan dus 2 keer in de hoed.

** Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je in Nederland te wonen **

Heb je de The Northman winactie niet gewonnen maar wil je de film toch graag zien? The Northman is vanaf 31 augustus te koop op Blu-ray™, dvd en 4K Ultra HD.

** Meer winnen? Kijk even hier! **

21 reacties op “The Northman winactie | over een wraakzuchtige Vikingprins”

  1. Aksel Hennie, Scandinavisch acteur van Mindhunters, Hercules en The Martian.
    Hij heeft een veelzijdig voorkomen, zachtaardig maar kan ook bruut uit de hoek komen.
    The Trip op Netflix is ook een aanrader

  2. Oeh ik kan nog net op tijd deelnemen zie ik. Niet voor mijzelf maar wel voor de heren hier thuis. Die genieten van dit soort films. Ik zou Daniel Craig of Kiefer Sutherland wel als Viking willen zien. Of de heren daar ook zo over denken betwijfel ik 🤣

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »