uglydolls win
| |

Winactie: UglyDolls (gesloten)

Vorige week kwam UglyDolls uit op dvd en wij mogen twee keer een exemplaar weggeven. Leuk als cadeau voor de kerst! Het is een vrolijke animatiefilm die me een beetje deed denken aan Trolls: veel felle kleurtjes en veel liedjes. UglyDolls is een lieve film die kinderen laat zien dat je je imperfecties moet omarmen omdat het zijn juist die kleine imperfecties zijn die jou speciaal en uniek maken.

De stemacteurs zijn allemaal zangers (Kelly Clarkson, Nick Jonas, Janelle Monáe, Blake Shelton en Pitbull), we hadden die liedjes dus al van mijlenver kunnen zien aankomen. In de Nederlandse versie horen we o.a Jamai Loman, Vajèn van den Bosch en Défano Holwijn. De kids en ik hebben de Engelse versie gekeken en we hebben echt genoten. Het is een gezellige feelgood familiefilm.

Het verhaal

Knuffels met tekortkomingen, oftewel de afdankertjes, komen vanuit de fabriek via een buis terecht in UglyVille. Ze leven daar een vrolijk leven en stellen eigenlijk helemaal geen vragen over hoe of waarom ze daar terechtgekomen zijn. Ze zijn blij, spelen, zingen en eten taart – het perfecte leven dus!

Toch is een van die UglyDolls niet geheel tevreden. De felroze Moxy (Kelly Clarkson) is nieuwsgierig naar de echte wereld waar kindjes met knuffels spelen. Haar grote droom is dan ook om ooit haar eigen kindje te hebben. Maar hoe moet ze daar komen? En zijn er wel kindjes die zo’n rare knuffel als zij willen hebben? Kortom, Moxy is hartstikke onzeker maar ze laat zich daar niet door tegenhouden.

Ze gaat met haar beste vrienden op onderzoek uit en ze komen terecht bij de Institute of Perfection. Je raadt het al, daar zijn alle poppen perfect (waarom opeens poppen en geen knuffels though?!?). De freaky leider van de perfecte poppen, Lou, is het laatste obstakel tussen Moxy en het felbegeerde kindje.

Win een dvd van UglyDolls

Wij geven twee keer een dvd van UglyDolls weg. Kans maken? Vertel ons hieronder (of op Instagram) welke imperfectie jou mooi maakt. That’s it!

Extra kans

 • Srsck volgen op Instagram is niet verplicht, maar het levert je wel een extra winkans op! Delen of taggen is lief 🙂
 • En ons op Facebook volgen is ook een extra winkans!

Jouw naam kan dus in totaal 3 keer in de hoed deze keer! *** Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je wel in Nederland te wonen.

Niet gewonnen maar wil je de dvd toch graag hebben? UglyDolls is op Blu-ray en op dvd verkrijgbaar.

De winactie loopt tot en met woensdag 18 december. De winnaar ontvangt een e-mail van ons. Let er dus op dat er een correct e-mailadres achterlaten wordt! Succes!

Vergelijkbare berichten

42 reacties

 1. Suzanne Verkooijen schreef:

  Deze film hebben we niet in de bioscoop gezien. Daarom hoop ik de dvd te winnen zodat we deze film nog heel vaak met ons gezin kunnen kijken!

 2. Kelly Callemeijn schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Daley. Wat lijkt ons dit een leuke film.
  Mama’s imperfectie is haar buik, maar daar kwam wel ons wondertje uit. En Daley zijn imperfectie zijn zijn oren die niet altijd werken 🤣 maar daarom is het ook ons boefje 💙 gevolgt op insta en facebook 👍

 3. Marian B schreef:

  Mijn dochtertje heeft twee littekens over gehouden van de waterpokken. Ze zijn vrijwel identiek en zitten op dezelfde plek de een aan de linkerkant van haar gezicht en de ander aan de rechterkant. Mijn imperfectie is dat ik iets te veel snoep wat niet zo goed is voor mijn buik, maar wel lekker … 😉

 4. hahaha oooh ik word al histerisch als ik er naar kijk!! voor jonge kids leuk maar ik pas

 5. Ojee mijn imperfectie nou dan noem ik mijn slechte ogen hoor en de jampot glazen die ik vroeger droeg. Ik weet niet of ze hier te oud zijn voor de film (10&11) maar anders doe ik graag mee.

 6. Wat een super leuke film lijkt me dit. Gezellig met de kleine nichtjes kijken! Welke imperfectie mij mooi maakt? Poeh. Goede vraag! Ik heb echt geen idee. Iets om over na te denken….

 7. Saskia spil schreef:

  Snoezige film. Ten eerste verdiend onz3 ugly heksje deze leuke film en ren tweede wat een yglytastische actie, wij zijn fan

 8. Sandra schreef:

  Ohh wat super leuk! ik, of eigenlijk wij, doe(n) graag mee!

 9. melissa schreef:

  Ik bloos heel vaak en snel en dat vind ik zelf heel vervelend maar wordt door anderen als ‘mooi’ gezien.

 10. Mijn imperfectie is mijn verlegenheid waardoor ik regelmatig nog bloos, mensen vinden het wel aandoenlijk omdat ik gewoon mezelf blijf

 11. Shiv Chin schreef:

  Ik maak heel graag kans op deze leuke film. Mijn imperfectie zijn mijn bovenbenen, die schuren altijd tegen elkaar als ik loop. De imperfectie van mijn dochter zijn haar haren. Zij heeft een hele lange en volle bos haren. Erg mooi, maar zij kan het zelf niet verzorgen en het wassen, drogen en kammen duurt heel erg lang. De imperfectie van mijn zoon zijn zijn oren, hij wordt er vaak door gepest.

 12. dat ik graag een ander help en me zelf daarbij vergeet. maar deze film lijkt ons tof

 13. Sander schreef:

  Mijn imperfectie is een litteken op mijn voorhoofd door een rare val in mijn jeugd
  Deze film lijkt mij erg leuk en grappig voor het hele gezin

 14. Eliatha Buurmans schreef:

  Mijn imperfectie ( overgewicht ) vind mijn man gelukkig geen probleem. Nobody’s perfect gelukkig.

 15. Bouchra schreef:

  Leuke witactie! Ik wil deze film graag zien met mijn kids. Waarschijnlijk in de kerstvakantie.

 16. Het schrammetje op mijn dochters vinger waar papa een kusje op mag geven.

 17. Pascale schreef:

  Wat zien ze er allemaal leuk uit!! Trailer gekeken lijkt me een topfilm voor mijn kinderen!!

 18. Ik ben eigenlijk ook een Ugly Doll want mijn neus is nogal groot. Maar mijn vriendin vindt hem dan toch weer heel mooi. Dus van een Ugly Doll kan je toch gaan houden!

 19. Lee-Ann schreef:

  Heel veel zin deze film met ons gezin te bekijken. Onze gezamenlijke imperfectie is dat we buiten de lijntjes van het leven kleuren

 20. Anita te Gussinklo schreef:

  Ja, leuk. Ik volg jullie op Facebook en Instagram dus doe mij maar 3x in de hoed.

 21. Bij mij is mijn ene oog net wat groter dan het andere oog. Niet helemaal in verhouding maar wel mooie grote ogen waarmee ik goed kan zien.

  1. Mijn buik na 2 operaties (transplantatie) was een imperfectie voor mij, maar nu I am proud of it!
   Ik ben gezonder en het is het echt waard geweest!
   Ik loot graag mee voor deze leuke film on samen met mijn kids te genieten☺️

 22. Ik heb door mijn gastric bypass te laten doen 4 littekens op mijn buik, maar moest ik dat niet gedaan hebben dan zou ik nog 108 kilo wegen in plaats van 68 – alhoewel eigenlijk schoonheid iets is dat van binnen moet komen als je het mij vraagt 🙂

 23. Anneliese de Waal schreef:

  Mijn sproeten in mijn gezicht.
  Doe erg graag mee voor de kinderen.

  Groetjes Anneliese

 24. Mijn imperfectie is mijn te dik zijn en dat lijnen mij niet lukt, ook al doe ik mijn best.
  Maar ondanks dat voel ik mij toch gelukkig en geef de moed nog niet op.
  Vroeger was mijn imperfectie , mijn flaporen, maar die hebben ze keurig op hun plaats teruggezet toen ik 45 jaar was. Daar werd ik vroeger heel onzeker van en werd er als kind altijd mee geplaagd.
  Heel graag doe ik mee voor deze leuke dvd.
  Fijn weekend, Will

 25. Gé Geurtsen schreef:

  Mijn neus is laten we zeggen karakteristiek 😉

 26. Claudia de Kok schreef:

  Mijn smetvrees zorgt er wel voor dat het altijd lekker fris is!

 27. Marjolein van der Sluis schreef:

  Mijn kwetsbaarheid maakt mij mooi. Als ik mij verdrietig voel dan zie je dat aan mij. Als ik mij blij voel zie je dat ook aan mij. Kwetsbaarheid geeft puurheid. Is niet altijd gemakkelijk maar wel authentiek op sommige momenten.

 28. Wij hebben de film in de bioscoop gezien, maar zouden hem ook zeker thuis nog eens willen zien. Hij was erg leuk

 29. marij brand schreef:

  super leuk om met mn dochtertje naartoe te gaan. Ze is dol op de bioscooop (en ik ook 😉 )

 30. Nathalie Buttiens schreef:

  Mijn imperfectie is dat ik bang word als ik besef dat ik iets vergeten ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.