3ds yo kai watch
|

Win | Yo-Kai Watch voor de 3DS

Mijn broertje is helemaal gek van de game Yo-Kai Watch dus hij wilt er graag over schrijven en ik ga hem helpen! Tijd voor een recensie van Yo-Kai Watch op de 3DS!

Wat moet je doen?

Het spel begint met een leuk introductie filmpje. Na gesproken te hebben met wat vriendjes op school ren je naar huis. Dit is waar het avontuur begint… In het verhaal wil je insecten vangen, maar dat pakt heel anders uit.

Je vindt, een zogenaamde ‚Yo-Kai’. Je begint met de Yo-Kai ‚Whisper’ – hij legt je uit wat Yo-Kai zijn en hij geeft je tips om met ze bevriend te worden. Yo-kai zijn een soort van geesten en zijn gebaseerd op Japanse legendes en verhalen. De Yo-kai zijn wel een beetje plaaggeesten 🙂 Ze zorgen ervoor dat veel dingen misgaan.

Meer dan 200 soorten Yo-kai

Yo-kai kunnen overal zijn: in de lucht, op de grond, in het water of zelfs in het riool! maar mensen kunnen ze niet zien. Je kunt ze alleen zien met een speciale Yo-Kai Watch. Gelukkig geeft Whisper jou de Yo-kai Watch aan het begin, je kunt hem daarna ook niet meer afdoen. De Yo-Kai Watch is een soort horloge met een lens. Als je door die lens kijkt, kun je Yo-Kai zien.

Yo-kai zijn er dus altijd al geweest maar niemand zag ze ooit. Yo-Kai kunnen wel gewoon hun soortgenoten zien, dus andere Yo-Kai. Er zijn meer dan 200 soorten Yo-kai en elke Yo-kai heeft een eigen uniek talent!!

Het leuke van de game is om nieuwe Yo-kai te ontdekken en met ze bevriend te raken. Je krijgt dan een Yo-kai medal en die kun je dan weer bewaren. Door te vechten en door allerlei verschillende opdrachten uit te voeren kunnen de Yo-kai sterker worden.

Komasan
Komasan

Yo-Kai Watch weetjes

Er is ook een serie van Yo-Kai Watch. Die kun je op Nickelodeon zien.

Mijn favoriete Yo-Kai is Jibanyan, een soort van rode kat met twee staarten en Komaan is de lieveling van mijn broertje.

Wist je al dat sommige Yo-Kai eerst een mens, een dier of een object waren?

Jibanyan
Jibanyan

Wist je dat Yo-kai Watch super bekend is in Japan?

Wist je dat je voordat het spel begint ook je eigen personage met je eigen naam kunt kiezen?

Wist je dat dit spel zo vreselijk veel op Pokemon lijkt?!!

Mijn mening

Mijn broertje is net 9 geworden en hij vindt dit een geweldig spel. Hij heeft het met zijn eigen spaargeld gekocht en zit er sindsdien de heeeeeele tijd op. Hij geeft dit spel een 10 en ik geef het een 7. Ik denk dat dit spel vooral leuk is voor kinderen tussen 7 en 13 jaar oud.

Winactie

Hebben jullie dit spel al? Zo ja wat vinden jullie ervan? Welk cijfer zouden jullie geven? Heb je het niet, wil je het dan heel graag? Dat kan want wij hebben een winactie en jij kunt de Yo-kai Watch voor de 3DS winnen. Cool toch?

3ds

LET OP; deze winactie is afgelopen

winactie

Helaas, deze winactie is afgelopen!! Gefeliciteerd Nancy vd Kamp!

S_icon_200pxl

Vergelijkbare berichten

9 reacties

 1. Michael noo schreef:

  Zou super zijn deze te winnen.. Weet zeker dat er dan weer eentje wat rustiger word 😀

 2. Nancy van der kamp schreef:

  Ik weet zeker dat ik hier twee kleine vriendinnetjes heel blij mee kan maken. En als het zulk regenachtig weer blijft hebben ze in elk geval wat leuks te doen deze vakantie

  1. Hoi hoi de zon schijnt maar…het gaat vast wel weer regenen en dan hebben de 2 dames wat te doen want jullie hebben gewonnen!! 🙂

 3. jip de buck schreef:

  ik zou het geweldig vinden om dit te winnen. ik wacht al mijn hele leven op dit spel. willen jullie mij eindelijk deze kans bieden om dit spel te spelen. ik hoop echt dat ik gekozen word. en ik hou van jullie site. jullie zijn geweldig dus asjeblieft. ik heb trouwens ook een wii u en daar laat ik toch al wel een beetje mee zien dat ik het super leuk zou vinden;).

  1. Simon Vink schreef:

   Ik zou het echt heel gaaf vinden om dit spel te winnen. Het lijkt mij een leuk spel. Het spel zelf heeft goede comments en het heeft een goedie trailer. de demo versie heb ik al gespeeld en die was al leuk
   Groetjes Simon

 4. Wat super en geweldig dat we dit zomaar kunnen winnen 🙂 . Ik zou er enorm blij mee zijn

 5. Lisanne Boem schreef:

  Ik zou het super vet vinden om dit spel te winnen, want het lijkt mij zooo gaaf!

 6. Corinne de Graaf schreef:

  Lijkt mij een leuk spelletje voor de kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.