Ga naar de inhoud
Home » Pokémon Sun & Moon + winactie

Pokémon Sun & Moon + winactie

pokemon sun moon

Pokémon Go is inmiddels niet meer mijn favoriete spel, maar het is wel de reden dat ik andere Pokémon spellen ben gaan spelen. Ik heb zelfs een artikel geschreven over de schattigste Pokémon ooit! Mijn broertje werd helemaal GEK toen hij hoorde dat Sun & Moon uitkwam…hij kon echt niet wachten… En ik stiekem ook niet 😉 Vandaar deze recensie en je kunt iets heel cools winnen ook nog!

Geen gyms meer in Pokémon Sun & Moon

Pokémon Sun & Moon is een Pokémon game, waar je zoals gewoonlijk eerst je personage kunt „ontwerpen’. Jongen (Sun) of Meisje (Moon), geef ze een naam, en later kun je ook een starter Pokémon kiezen! Maar hoe krijg je die? Maar toch is er een heel groot verschil met eerdere Pokémon spellen, je hebt namelijk in Sun & Moon geen gyms.

Nu draait het om de trials, die zijn spannender en leuker! Trials zijn een soort van korte opdrachten. Bovendien heb je allerlei nieuwe onbekende Pokémon en dat vind ik altijd cool 🙂

Alola eilanden

Je begint het spel, met dat je net naar een nieuw huis bent gaan wonen, samen met je alleenstaande moeder. Je woont op een gigantisch mooi eiland dat een beetje lijkt op Hawaï ofzo (waar ik mezelf eigenlijk wel zie wonen als zo een coole Pokémon Trainer ;)). Het spel speelt zich af in de regio Alola die centraal gelegen is te midden van vier tropische eilanden en een kunstmatig aangelegd eiland.

Maar dus, Trainer Kukui komt opeens je deur binnen zonder sleutel (Ja best raar maar dat kan gewoon want het is Pokémon). En legt je gewoon een beetje uit over het eiland, daarna zwaait je moeder je uit en ga je je eerste Pokémon vangen! YES! Mijn eerste was een Pikipek en ik betwijfel of je als eerste Pokémon een andere kan krijgen, maar toch voelde het gewoon heel speciaal. Ik kreeg toestemming om de rest van het eiland te bekijken….

Z-kristallen

Ergens kom je een jong blond meisje tegen, Lillie. Samen met haar lieve Pokémon Nebby! Zo lief! Maar hé… Hij wordt aangevallen! Je moet hem natuurlijk redden. Je gaat erop af, tot Nebby iets erg interessants doet. Tatatataaaaa. Wat ook heel belangrijk is, is dat je zoveel mogelijk Z-kristallen moet verzamelen. Hiermee kun je namelijk hele toffe aanvallen krijgen.

Je loopt samen met Lillie terug en daar kies je samen met Kukui je eerste Pokémon! Een lieve uil, een schattige kat of een aparte zeehond… Alle 3 leuk, maar ik heb gewoon een zwak voor uilen! Mijn keus ging dus uit naar Rowlett. Voor de rest ga ik niks zeggen, dan verpest ik de verrassingen! Ik vind het wel echt een gewèldig spel tot nu toe en het ziet er ook echt heel mooi uit allemaal. Zeker een aanrader!

Winactie

Helaas is deze winactie verlopen! De winnaar heeft een e-mail ontvangen.

Wat vind jij van Pokémon Sun & Moon? Of moet jij hem nog krijgen? Laat het me weten, ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »