|

De inconsequenties van een Cappuccino

Een tijdje terug ben ik 21 dagen lang de dag begonnen met een Medium Cappuccino ‘om mee te nemen’. Same time, same place maar de Cappuccino bleek niet altijd hetzelfde te zijn. Vooral wit, vooral bruin, heel warm, beetje lauw, tot op het nok vol, half vol, met hartje, zonder hartje, met schuim, zonder schuim. De inconsequenties van een Cappuccino….

cappuccino

cappuccino

cappuccino

Verwacht jij dat je favo drankje altijd precies hetzelfde smaakt en er hetzelfde uitziet – en hoe lust jij je Cappuccino?

Vergelijkbare berichten

10 reacties

 1. Wat grappig om die verschillen te zien! Zelf ben ik ook dol op cappuccino. Een hartjesfiguur erin maakt hem helemaal af! 🙂

 2. Haha grappig, wij hebben een machine en ik maak er meestal een latte mee maar cappuchino kan ook. Bij mij zien ze er wel altijd hetzelfde uit denk ik, maar ik ga er nu wel extra op letten natuurlijk haha 🙂

 3. Als ie lekker smaakt, dan hoop ik dat ie dat de volgende dag ook doet. Ik ben nog steeds op zoek naar dé koffieboon voor in mijn machine thuis.

 4. Dat is warme melk met een scheutje koffie. Echte cappuccino is lekker sterke espresso met een schuimlaag melk. Bij meeneemkoffietentjes is hetvaak erg zoete melk met koffiesmaak. En schuimlaag is dan gewoon melk. Geen schuim.
  … Ik ben een cappuccino-snob 🙁 Mijn lepeltje moet er ruim een minuut op kunnen blijven liggen.
  Anders laat ik het staan of stuur het terug.

 5. Ehm bij mij ziet mijn cappuccino er altijd hetzelfde uit. Grappig om al die verschillen te zien. Misschien verschillende makers??:De laatste tijd drink ik gewoon koffie zwart. Nooit gedacht dat ik dat zou doen.

  1. Ja zijn allemaal verschillende ‘makers’ inderdaad. Ik weet nu bij wie ik de Cappu wel lekker vind en bij wie niet 🙂 Gewoon zwart vind ik ook wel lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.