De inconsequenties van een Cappuccino

Een tijdje terug ben ik 21 dagen lang de dag begonnen met een Medium Cappuccino ‘om mee te nemen’. Same time, same place maar de Cappuccino bleek niet altijd hetzelfde te zijn. Vooral wit, vooral bruin, heel warm, beetje lauw, tot op het nok vol, half vol, met hartje, zonder hartje, met schuim, zonder schuim. De inconsequenties van een Cappuccino….

cappuccino

cappuccino

cappuccino

Verwacht jij dat je favo drankje altijd precies hetzelfde smaakt en er hetzelfde uitziet – en hoe lust jij je Cappuccino?

10 gedachten over “De inconsequenties van een Cappuccino

  1. Haha grappig, wij hebben een machine en ik maak er meestal een latte mee maar cappuchino kan ook. Bij mij zien ze er wel altijd hetzelfde uit denk ik, maar ik ga er nu wel extra op letten natuurlijk haha 🙂

  2. Dat is warme melk met een scheutje koffie. Echte cappuccino is lekker sterke espresso met een schuimlaag melk. Bij meeneemkoffietentjes is hetvaak erg zoete melk met koffiesmaak. En schuimlaag is dan gewoon melk. Geen schuim.
    … Ik ben een cappuccino-snob 🙁 Mijn lepeltje moet er ruim een minuut op kunnen blijven liggen.
    Anders laat ik het staan of stuur het terug.

  3. Ehm bij mij ziet mijn cappuccino er altijd hetzelfde uit. Grappig om al die verschillen te zien. Misschien verschillende makers??:De laatste tijd drink ik gewoon koffie zwart. Nooit gedacht dat ik dat zou doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »