Pokemon
|

Top 10 schattigste Pokémon

Eerst werd ik echt helemaal knetter van mijn broertje die de hele dag door alleen maar Pokémon zat te kijken, maar sinds Pokémon Go uit is ben ik steeds meer te weten gekomen over Pokémon en het blijkt zo erg nog niet! Sterker nog, er zitten een paar SUPER maar dan ook SUPER schattige tussen!

Daarom…een top 10 schattigste Pokémon aller tijden!

10. Cyndaquil

favoriete pokémon

Ik denk dat als ik moest kiezen Cyndaquil wel mijn lievelings starter Pokémon ooit is! Ik had nooit gedacht dat er een starter was die Oshawott kon overtreffen, maar Cyndaquil heeft mij er toch van overtuigd dat het wel mogelijk is! Cyndaquil verdedigt zichzelf door het vlammetje op zijn rug aan te steken. Super tof! Ook heeft hij van die schattige oogjes! Ik zou het niet erg vinden om een Cyndaquil als huisdier te hebben… Oke ik draai door, op naar de volgende!

9. Skitty

Skitty Pokemon

Om eerlijk te zijn, vind ik dit echt niet een hele leuke Pokémon, maar ik kan gewoon niet ontkennen dat hij ontzettend, maar dan ook ontzettend schattig is! Hij is gewoon zo lief en hij ziet er zo schattig uit! Ik zou deze niet zetten tussen mijn top 10 favoriete Pokémon zetten, maar hij is wel super schattig! Hij is een Normaal type Pokémon.

8. Joltik

Pokemon Joltik

Om te beginnen. Ik ben niet bang voor spinnen, maar ze zijn ook absoluut niet schattig. Joltik daarentegen is gewoon om op te vreten! Joltik is 1 van de allerkleinste Pokémon die er bestaat! Om energie op te nemen plakt hij zichzelf vast aan een elektrische Pokémon en zuigt hij het op. Het klinkt akelig maar het ziet er super lief uit!

7. Jirachi

Jirachi Pokemon

Deze Legendary Pokémon is zo schattig! Ik heb gelezen dat als Jirachi gevaar ruikt, hij zal vechten tot het eind! Zo schattig en toch super stoer! Hij is een steel/psychic type. Als deze Pokémon wordt opgewekt dan zal waarschijnlijk hij elke wens vervullen die hij hoort…

6. Oshawott

Oshawott Pokemon

Ik heb al eerder gezegd dat ik Cyndaquil de leukste starter vind, maar ik vind Oshawott absoluut de schattigste! Hij heeft zo een dik neusje, en zulke grote ogen, en zulke kleine handjes, en hij is super gehecht aan zijn schelpje… En ja, we zijn inderdaad pas bij 6!

5. Lilipup

Pokemon

Om eerlijk te zijn had ik nog nooit over deze Pokémon gehoord, maar wat ben ik blij dat ik hem heb ontdekt! Hij is zo superlief! Met zijn grote ogen! Maar even, tussen ons, zijn laatste evolutie is letterlijk de lelijkste Pokémon die ik ooit heb gezien! Ik bedoel, wat is dat?! En hij heet Stoutland… Jammer dat ze deze schattige Pokémon zo hebben gemaakt. Gelukkig zijn er nog 4 Pokémon om mij te troosten! 😉

4. Eevee

eevee

Eevee moest er natuurlijk in! Wat een Poepie! En omdat het erbij hoort zal ik ook nog alle Eeveelutions (+Eevee zelf) opnoemen van stom naar leuk!

9. Sylveon (Fairy)
8. Glaceon (Ice)
7. Vaporeon (Water)
6. Jolteon (Electric)
5. Leafeon (Grass)
4. Flareon (Fire + Deze is ook lief!)
3. Eevee (Normal)
2. Umbreon (Dark)
1. Espeon (Psychic)

Espeon pokemon

3. Bellossom

Bellossom Pokemon

Oh oh oh Bellossom! Bellossom is natuurlijk super schattig, maar ik heb ook echt leuke herinneringen aan deze Pokémon! Ik weet nog dat ik met Krumlov, Dochterlief en mijn moeder Frederique op de Wii zat (Super Smash Bros), en Frederique wist (natuurlijk) de controles niet… Maar toen kwam Bellossom die Krumlov, Dochterlief en mij in slaap toverde! En Frederique werd helemaal geïrriteerd van het spel en iedereen lachen en lachen terwijl ze de boel omver schopte (in het spel) en Bellossom zat daar maar met ons mee te chillen…

2. Cubchoo

Cubchoo

Het punt van die enorme snottebel onder zijn neus? Ik weet het niet. Maar wat is hij toch schattig! Hij kijkt je gewoon zo lief aan! Ik vind deze Pokémon wel vergelijkbaar met Teddiursa (Die deze lijst echt net niet heeft gehaald! Net als Oddish, Pichu, Phantump, Piplup, Litleo en Marill!) maar Cubchoo is gewoon NOG schattiger! De enige die Cubchoo en zijn snottebel kan verslaan is…

1. Igglybuff

igglybuff

Natuurlijk! Igglybuff! Dit is letterlijk de allerschattigste Pokémon ooit!!! Het is gewoon een feit dat alle grote roze kauwgomballen schattig zijn! Kijk maar naar Kirby! Zelfs als hij evolueert naar een Jigglypuff is hij nogsteeds super lief! Als igglybuff teveel zingt raakt zn kleine keeltje beschadigd, hij is dus nog gewoon super klein en kwetsbaar :(! Ik zou gewoon zo graag een Igglybuff als huisdier willen! Ookal is het geen dier! Hij is gewoon zo lief!!!

Nou, dat waren mijn top 10 schattigste Pokémon allertijden. Wat vind jij de schattigste Pokémon van deze lijst? Of zit jou schattigste Pokémon helemaal niet in de lijst! Zo nee welke is het dan? Ik wil het allemaal weten!

Groetjes, Zoonlief

Vergelijkbare berichten

5 reacties

  1. Growlithe heeft bij mij de lijst net niet gehaald, maar ik heb wel getwijfeld! 😉 groetjes Zoonlief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.