leuke kindermerken

Kinderkleding tip: Rock Your Baby

Rock Your Baby is een Australisch kindermerk dat, net als mijn zoontje, in 2003 geboren is. Ik was het merk toen toevallig op het spoor gekomen en bestelde praktisch de hele collectie uit Australië!

Fan van het eerste uur met Rock Your Baby broek en shirt
baardshirt Fan van het eerste uur met Rock Your Baby broek en shirt

Nou moet ik zeggen dat de kleding toen goedkoper was dan nu dus dat was de verzendkosten meer dan waard. Wat ook erg handig is, is dat de uitverkoop daar altijd goed aansluit op wat wij in NL nodig hebben. Zo is de zomercollectie daar in de sales op het moment dat wij juist zomerkleding willen kopen. Yeah!

Rock Your Baby groeide langzaam maar gestaag en de collectie werd steeds verder uitgebreid. Daar waar aan het begin slechts enkele rompers, babyshirts en dekentjes beschikbaar waren bieden ze nu collecties voor jongens en meisjes tot een jaar of 10. Ze hebben nu drie lijnen, Rock Your Baby, Rock Your Kid en Rock Your Crib.

leuk kindermerk
David Meowie shirts (c) Rock Your Baby

De kwaliteit van dit kindermerk is bovendien echt helemaal super. Daar kon mijn tweede zoon nog mooi van meeprofiteren, hij kreeg de hele collectie van Zoonlief 🙂

Ik ben dus een Rock Your Baby fan van het eerste uur. De stijl van de kleding is gelukkig niet veranderd. Het zijn tijdloze en stoere kledingstukken geïnspireerd op de muziekwereld, en dan met de nadruk op rock.

Bow print slouch shorts (c) Rock Your Baby
Bow print korte broek (c) Rock Your Baby

Rock Your Baby aanschaffen? Dat kan via hun eigen website.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.