Ga naar de inhoud
Home » Wie is Lily-Rose Depp

Wie is Lily-Rose Depp

lily rose depp

Te midden van alle rumoer naar aanleiding van de scheidingsaanvraag van Amber Heard en de over en weer beschuldigingen over huishoudelijk geweld, rondvliegende iPhones, aasgieren en gold diggers is de dochter van Johnny Depp, Lily-Rose Melody Depp, gisteren 17 jaar oud geworden. Gefeliciteerd jongedame!

Lily Rose Depp
Lily-Rose tijdens het Festival de Cannes 2016

Het lijkt mij niet makkelijk als je als kind negatieve privé dingen zoals scheidingen en nare roddels (al dan niet op waarheid gebaseerd) over je vader in de spotlights moet verwerken. Anderzijds is het misschien zo dat een ‘dochter-van of zoon-van’ die alleen maar de spotlights kent het anders voelt en beleeft. Maar ja, leuk is anders – voor welk kind dan ook.

Lily-Rose, de dochter

De mooie dame is de dochter van Johnny en Franse actrice en zangeres Vanessa Paradis. Ze werd geboren op 27 mei 1999 in Parijs en ze heeft 1 broertje van 14, John Christopher Depp III – beter bekend als Jack.

Vanessa Paradis en Johnny Depp
Vader en moeder in betere tijden – in 1999

Toen ze jonger was werd ze behoorlijk afgeschermd in de media door haar ouders. Haar kinderjaren bracht ze deels door in Zuid-Frankrijk, deels in Parijs en deels in Los Angeles – doch het grootste gedeelte in Californië waar ze ook naar school gaan. Ik moet eigenlijk ‘gingen’ zeggen want Lily-Rose wilde zich op het acteren storten, ze was klaar met de schoolbanken. Jack zit daarentegen daar dus nog op school.

In 2012 gingen Vanessa Paradis en Johnny Depp uit elkaar, na een relatie van ongeveer 14 jaar, en begin 2015 daarop trouwde Depp met Amber Heard. En dat dat niet goed is gegaan is nu wereldnieuws. Wat de liefde betreft heeft Lily-Rose sinds kort een vriendje, Ash Stymest. Hij is een Brits model van 24 jaar oud – gescheiden en vader van een 4 jarig dochtertje…

Ash Stymet
Met Ash Stymest

Lily-Rose, de actrice

Kort geleden verscheen Lily-Rose op het publieke toneel door haar beginnende acteercarrière. Haar eerste rol was naast haar vader in de vage film Yoga Hosers.

Eigenlijk figureerde ze ook al twee jaar eerder in Tusk maar haar eerste echte rol was dus in Yoga Hosers. Vorige week verscheen ze op de rode loper tijdens het Festival de Cannes 2016 voor haar rol in La Danseuse. Ik heb die film niet gezien maar ze speelt daarin Isadora Duncan – niet de minste danseres om even in understatements te praten – dus ik ben wel erg benieuwd naar de manier waarop ze die rol vertolkt!

Yoga Hosers
Harley Quinn Smith en Lily-Rose in Yoga Hosers

Ook kwam Lily-Rose voorbij in de videoclip van All Around the World. Later dit jaar zien we haar in de film Planetarium, waarin ze het zusje van Natalie Portman speelt. En dan iets met spoken ofzo 🙂

Festival de Cannes
Tijdens het Festival de Cannes bij de photocall van La Danseuse

Los van hoe ze acteert moet ik wel zeggen dat ze er supermooi uitzag in Cannes – vond ik dan he. Ze droeg Chanel en bleef dicht bij d’r leeftijd qua styling wat ik wel kan waarderen. Ze heeft een soort van kwetsbaarheid en komt stijlvol en elegant over op foto’s. Wat dat betreft doet ze me erg denken aan haar moeder toen ze jong was. Anyway, ik was helemaal weg van het setje hierboven, Chanel shorts en capuchon trui!

Lily-Rose, het model

Vanity Fair Lily Rose
In Vanity Fair vorige maand

De dochter van Johnny kondigde vorige week op haar Instagram dat ze het nieuwe gezicht was van Chanel Number 5 L’eau. Daarmee is ze het jongste gezicht ooit voor het parfum. Lily-Rose was vorig jaar het gezicht van de brillenlijn van Chanel. Haar moeder Vanessa Paradis was in haar jonge jaren ook een bekend gezicht bij Chanel dus daarmee treedt ze niet alleen in de acteer-sporen van Johnny Depp maar ook in de voetsporen van haar moeder.

Lily-Rose Depp
Bekendmaking op de Insta van Chanel (inclusief kritische negatieve dochter-van reactie)
Lily-Rose
Haar eerste cover: LOVE, begin dit jaar

Lily-Rose had eerst ook een blog, Kali­ly­for­nia, maar die heeft ze niet meer. Ze is wel actief op haar Instagram account met 1,7 miljoen volgers (** in 2020 is dat 3,7 miljoen).

Update 2020

bruine ogen acteurs

Inmiddels heeft Lily Rose al veel meer geacteerd en is ze een gevestigde naam in de modewereld. Qua films speelde ze in o.a L’homme fidèle, Les fauves en The King.

6 reacties op “Wie is Lily-Rose Depp”

  1. Poeh, ik weet niet of ik blij zou zijn als mijn (bijna) 17-jarige dochter een relatie zou krijgen met een man van 24. Dat is op die leeftijd nogal een verschil. Dan liever 24 en 31. 😉

  2. Die kerel vind ik van stijl een nul ten opzichte van haar.

    Ja. Ik kan haar stijl waarderen, vind het pakje van Chanel super en inderdaad bij haar leeftijd passen….

    Mooi meisje… kon eigenlijk moeilijk anders toch?

  3. Een knappe meid! Maar idd, dochter van….vreselijk lijkt mij dat om in zo’n omgeving op te groeien! Volgens mij ken ik haar verder niet, ze komt mij niet zo bekend voor, vaders natuurlijk wel! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »