Ga naar de inhoud
Home » Milf Manor | Wat gebeurt er hier nu?!

Milf Manor | Wat gebeurt er hier nu?!

Milf Mansion

Wat is dit nu weer voor een bizar programma op TLC?! In Milf Manor gaan acht alleenstaande moeders van zo rond de 45 – 50 jaar oud in Mexico op zoek naar de liefde. Ze daten daar acht jonge singles, maar dan echt jong. Volgens mij is de jongste 20 en de oudste 25. Wat blijkt wanneer ze de mannen voor het eerst zien? Het zijn hun eigen zoons.

Kelle with an e

Wat? Wat? Ja, je leest het goed. Een datingprogramma met een vage oedipuscomplex kant eraan. De veertigers en vijftigers daten elkaars zoons en verblijven met zijn allen in één villa. Daar flirten de moeders er rustig op los onder het toeziend oog van hun zoons. De moeders roepen dingen als ‘ik heb een hoog libido’ en ‘ik wil elke dag seks’ en de zoons kijken beschaamd weg. Kelle ‘with an e’ is de meest flamboyante moeder daar. Ze is 51 jaar oud en heeft 5 of 6 kinderen, ik ben het even kwijt. Ze vertelt dat ze het gek vindt dat mensen vragen of ze allemaal van dezelfde vader zijn, want ‘of course not’. De geblondeerde dame met groot voorgevel plus bijbehorend decolleté noemt zichzelf disco mom. Zij gaat ervoor.

Fitte Pola

Hier zullen vast nog enkele catfights uit voorkomen, in eerste instantie met Pola schat ik zo in. De donkerharige beauty is er namelijk niet zo van gecharmeerd dat Kelle het op haar zoon José voorzien heeft. De van oorsprong Mexicaanse Pola is 48 jaar oud en heel fit. Ze zoekt een man die haar fysiek bij kan houden.

Andere moeders

Verder hebben we Charlene, een wat onzekere 46-jarige dame die net een groot verlies te verwerken heeft. Er zijn twee Aprils: April (44) komt over als een sterke dame die haar carrière op één heeft staan en April (60) is een personal trainer uit Los Angeles. De van oorsprong Zuid-Koreaanse SoYoung is 51 jaar oud en kan het niet laten om een SoOld grap te maken. Shannan (51) en Stefany (47) zijn niet erg memorabel want ik weet nu al niet meer wat hun verhaal was.

Rollen omdraaien?

Het concept van de reality datingshow wordt soort van goedgepraat in aflevering 1, waarin de dames het hebben over de vooroordelen rondom oudere vrouwen en jongere mannen. Er komt nog een emotioneel sausjes bovenop wanneer twee moeders een dramatisch verhaal delen. Maar we trappen er als kijker niet in. Toch? Want oudere vrouwen met jongere mannen is prima maar dit zijn niet zomaar jongere mannen, dames, dit zijn jullie zoons en het leeftijdsverschil is toch al gauw zo’n 25 à 30 jaar. Ik weet niet hoor. Ik vind het echt heel ongemakkelijk om naar te kijken, en bizar dat dit programma bestaat. Stel je precies hetzelfde programma voor met oude vaders en dertig jaar jongere dochters. Ja, zie je het al voor je? I rest my case.

Milf Manor is nu te zien op TLC. Had jij al gehoord over dit programma? Zou jij ernaar kijken?

4 reacties op “Milf Manor | Wat gebeurt er hier nu?!”

  1. OMG dit is té bizar! Ik kan altijd wel smullen van drama tv maar dit is zelfs voor mij een brug te ver (al ben ik wel nieuwsgierig geworden haha).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »