Ga naar de inhoud
Home » Netflix | Murder Mystery met Adam Sandler en Jennifer Aniston

Netflix | Murder Mystery met Adam Sandler en Jennifer Aniston

murder mystery

Murder Mystery staat net een paar dagen op Netflix en is binnen de eerste drie dagen door meer dan 30 milljoen accounts bekeken (volgens een bericht van Netflix zelf). Heb jij de film al gezien? Ik keek met mijn zoontje (12) en mijn dochter (17). Erg leuk want zoontje en ik genoten volop van Murder Mystery terwijl mijn dochter vond dat, ik citeer, ‘deze film alles heeft waar ik een hekel aan heb’.

Verhaal

Kapster Audrey Spitz (Aniston) wacht al tien jaar op haar huwelijksreis naar Europa maar haar man, politieagent Nick (Sandler), krijgt het voor elkaar om het steeds uit te stellen. Maar nu is het dan zover: door een misverstand komt de langverwachte romantische reis er eindelijk toch. Op een gegeven moment worden de Spitzes uitgenodigd op de superluxe jacht van de extravagante miljardair Malcolm Quince.

Niet dat ze de miljardair heel lang meemaken want hij wordt binnen de kortste keren vermoordt. Het kan niet anders dan dat de dader iemand is die op de jacht verblijft. Ongewild raken Nick en Audrey verwikkeld in een moordonderzoek. Erger nog, ze zijn de hoofdverdachten en zullen dus alles op alles moeten zetten om hun onschuld te bewijzen.

Het verhaal is duidelijk geïnspireerd door Agatha Christie’s Murder on the Orient Express. Tijdens de film is er ook op een gegeven moment een kleine knipoog naar het origineel.

Mening

Mijn dochter vond het een voorspelbare film – een echte Hollywood film – met flauwe en makkelijke humor. Dat klopt en dat is dan ook precies de reden dat zoontje en ik het wel een fijne film vonden.

Het is namelijk een film waarbij je je verstand op 0 kunt zetten en kunt lachen om afgezaagde grapjes. Het is puur vermaak, verwacht geen verrassingen: Sandler en Aniston spelen precies die personages die je van ze verwacht en zijn ook gewoon een leuk filmkoppel. Lekker ouderwets zeg maar. Er zijn geen gekke plot twists, geen nare of enge stukken, geen momenten dat je op het puntje van je stoel zit. Met andere woorden, Murder Mystery is een heerlijke film om bij te ontspannen na een lange vermoeiende dag. Deze films hebben we ook gewoon nodig soms, toch? 🙂

Heb jij Murder Mystery al gezien? Wat vond je ervan?

Klikkerdeklik voor meer Netflix tips!

 

13 reacties op “Netflix | Murder Mystery met Adam Sandler en Jennifer Aniston”

  1. Nee, nog niet maar ik ben wel benieuwd hoe Jennifer Aniston er nu uitziet. Die heb ik al heel lang niet meer in een film gezien. Op basis van de beschrijving van de film is het geen indrukwekkende comeback.

  2. Nog niet gezien maar het lijkt mij een hele spannende film! Wij hebben net weer een serie uitgekeken. Weeds, echt hilarisch. Alles maar dan ook alles gaat fout in de serie.

  3. Ah klinkt juist als de perfecte film voor mij haha! Een beetje spanning op zijn tijd vind ik wel leuk, maar over het algemeen ga ik toch liever voor het relaxte vermaak. Dank je voor de tip, ga hem meteen aan mijn lijstje toevoegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »