Ga naar de inhoud
Home » JUST DANCE 1, 2, 3 en 4 voor de Wii!

JUST DANCE 1, 2, 3 en 4 voor de Wii!

just dance delen

Ik heb sinds kort alle Just Dance delen op de Wii en vind ze allemaal echt super cool! Op Just Dance heb je allerlei liedjes. Bij alle liedjes hoort een dans. Het spel is om de dans moves zo goed mogelijk na te doen. Je kunt alleen spelen maar soms  ook met meerdere spelers.  Als eerst kreeg ik Just dance 1, toen 2, toen 3 en toen 4. Ik ga nu iets over alle 4 delen vertellen.

Just Dance 

Bij Just Dance (1) heb je ook Warming up. Dan kun je jezelf voordat je begint met spelen even opwarmen! Wel handig!  Dat heb je bij de andere delen jammer genoeg niet! Je hebt ook een spel Last one standing, dan speel je tegen elkaar. Je hebt verschillende rondes en mag geen fouten maken. Dat is best wel leuk. De liedjes op deel 1 vind ik ook wel leuk! Surfin’ bird, Who let the dogs out, Fame en meer! Er zijn meer dan dertig liedjes!

Just Dance 2

Just Dance 2
Dance till you sweat – Just Dance 2

De liedjes op Just Dance 2 zijn ook gaaf! Er zitten veel grappige buitenlandse dansjes zoals bij de liedjes Iko Iko en Dagomba! Op Just Dance 2 heb je ook duo’s! Die zijn echt zo leuk en heel gezellig om te doen met je familie! Dan heb je ook medley duo! Dan klik je op een duo zoals Katti Kalandal, en dan verandert het ineens tijdens het liedje in een ander liedje zoals Soul Bossa Nova ofzo! En je hebt ook medley solo, dat is hetzelfde alleen dan niet met duo dansjes.

De duo dansen kun je ook in je eentje doen, dan ben je één van de twee personages en kun je met die dansen. Op Just Dance 2 heb je ook extra spellen die heel leuk zijn! Simon says is mijn lievelings minispel. Bij Simon says moet je opdrachten uitvoeren zoals in je handen klappen of draaien. Bij dance till you sweat, heb je dezelfde dansjes, maar dan vermoeiender!

Just Dance 3

Samen spelen Just Dance
Duo in Just Dance 3

Just dance drie heeft eigenlijk wel mijn lievelings liedjes: This is Halloween uit een film van Tim Burton, “Nightmare before Christmas”! En Night boat to Cairo van Madness vind ik een leuk lied en een heel leuk dansje! Dat zijn allebei ook dansjes voor met z’n vieren! Want op just dance 3 kun je ook met z’n vieren tegelijk dansen! Dat is heel leuk en het zijn ook hele grappige personages! Als je op Night boat to Cairo danst, ben je een mummie of een kameel!

En op This is Halloween ben je iets griezeligs: een heks, een vampier of wat anders! Je mag dan zelf kiezen wie je bent!  Maar er zijn ook solo en duo dansen natuurlijk, die ook vet zijn! Coole solo dansjes zoals Freedom, Venus of I’m so exited!

Just Dance 4

Just dance game
Just Dance

En het laatste deel is Just Dance 4! Eigenlijk vind ik die niet veel leuker dan de andere ofzo maar het heeft wel ook supervette liedjes! Wat heel grappig is in dit deel is dat je je eigen soort van paspoortje kan maken! Bij de andere delen kun je ook je naam schrijven en een plaatje zoals een skateboard uitkiezen, maar bij nummer 4 kun je ook een eigen personage kiezen zoals een zeemeerminnetje of een mannetje met een sombrero ofzo! Dan zie je dat bovenaan terwijl je danst en kun je bijhouden hoeveel high scores je haalt!

Maar op Just Dance heette ze hi-scores! Wat ik niet zo heel leuk vind is dat je bepaalde dansjes zoals Gangnam style voor €3.00 apart erbij moet kopen! Gelukkig zijn er wel andere leuke dansjes zoals The Ketchup Song van Las ketchup, Good Feeling van Flo Rida en Disturbia van Rihanna!

Mischien komt er wel een deel 5! Dat zou mij echt cool lijken! Welke vinden jullie het leukste van de vier Just Dance delen? En welk liedje zouden jullie op deel 5 willen horen en zien?

Groetjes,

Little Miss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »