Ga naar de inhoud
Home » Shoppen: tien originele en grappige kerstcadeaus

Shoppen: tien originele en grappige kerstcadeaus

kerstcadeau

De Sinterklaasgekte is nog maar net voorbij of ik ben alweer bezig met kerstcadeaus uitzoeken. Wat vieren jullie? Sint of kerst? Ik vier van huis uit kerst. Ik verhuisde op mijn tiende naar Nederland dus de ik-geloof-in-Sinterklaas-tijd was al voorbij toen ik voor het eerst kennismaakte met Sint en de Pieten. Maar toen ik kids kreeg leek het me wel logisch om Sinterklaas te vieren. De kids zijn tenslotte half Nederlands en groeien hier op dus dan hoort Sint erbij maar ik wilde ‘mijn’ kersttraditie ook niet loslaten. Gevolg –> blije kids want 2 keer feest en 2 keer cadeaus 😉

kerstcadeau
Nerdy kerstkrans printable (c) Radbag

Leuke kerstcadeaus

Dit jaar ontdekte ik de webshop Radbag én mocht ik daar een paar cadeaus uitkiezen. Mijn trouwe volgers weten dat ik maar heel sporadisch meedoe met samenwerkingen omdat ik iets wel écht écht écht leuk moet vinden om dat op Srsck te vermelden. Nou wilt het toeval dat Radbag ook écht écht écht leuk is 😀 Ze hebben allemaal grappige gadgets maar ook originele depersonaliseerde cadeaus zoals bierpuilen en oogtestposters. Ja, je verzint het niet.

Wees altijd een Eenhoorn cadeaus

Ah hoe tof zijn deze eenhoorn hebbedingetjes? De eenhoorn lampen zijn in verschillende maten verkrijgbaar, van mini tot maxi. Ik ben er nog niet uit of ik de eenhoorn masker supergrappig vind of juist enorm griezelig!

eenhoorn kerstcadeaus

De eenhoorn strooier is leuk als je op zoek bent naar een klein schattig kerstcadeau. De lichtgevende sloffen wil ik zelf hebben, die zien er zo lekker warm uit en je hebt altijd licht in het donker! En toen zag ik sloffen die ik eigenlijk stiekem nog leuker vond – dat waren sloffen van een narwal met ingebouwde voetwarmer. Wie weet nou wat een narwal is, laat staan dat ik er eerder ergens sloffen van gezien heb.

Verwarmde sloffen

Retro kerstcadeaus

Die Pacman lamp gewoon, té leuk. Ze hebben ook een Tetris lamp! Ja ik ben oud, I know, laat me lekker – het is kerst! In de categorie ik ben oud viel ik ook als een blok voor de LP onderzetters die je hieronder ziet.

originele kerstcadeaus

De Lomografie camera ziet er gaaf uit. Ik had er vroeger eentje maar dit is een DIY exemplaar. Echt geen flauw idee wat ik me daarbij moet voorstellen. Ziet er wel geinig uit toch?! Kennen jullie de lomo (ЛОМО́ !) camera’s nog?

En dan hebben ze bij Radbag ook nog eens volop Star Wars spul. Nou ben ik zelf eigenlijk niet erg Star Wars, in tegenstelling tot Dochterlief, maar ze hebben ze hebben wel echt leuke Star Wars dingen van lampen tot aan broodtrommels, en lichtzwaarden tot aan kleurboeken. Voor de Star Wars fan is er ook een grappige gratis printable van een Star Wars kerststal op hun site!

S_icon_200pxl

8 reacties op “Shoppen: tien originele en grappige kerstcadeaus”

  1. Sinds de tijd dat wij thuis niet meer geloofde, gingen we over naar het vieren van kerst. Mijn moeder en oma vinden het altijd zo leuk om cadeaus te kopen… Niet dat ik het erg vind, haha. Maar de eenhoorn spulletjes zijn super leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »