Ga naar de inhoud
Home » Top 5 tips als je BFF in een andere stad woont

Top 5 tips als je BFF in een andere stad woont

Twee van mijn drie beste vriendinnen wonen helaas in een andere stad. Maar aangezien ik altijd veel ben verhuisd, heb ik wel een paar tips voor jullie als je BFF in een andere stad woont.

  1. Houd contact

Oké.. dat klinkt wel heel logisch maar het is wel zo! Blijf altijd contact houden door elkaar te whatsappen enzo. En niemand van mijn generatie mailt eigenlijk nog maar dat is ook handig. En ook af en toe bellen. Het is gewoon heel belangrijk om elkaar van alles te blijven vertellen, zelfs als je elkaar niet elke dag ziet!

2. Stuur een kaartje of cadeautje

Dat is vooral leuk voor als je is op vakantie bent of zo. Dan kun je een kaartje sturen met een berichtje over waar je bent en als cadeau misschien een souvenir of een leuk armbandje of een ander leuk brievenbuscadeau, iets dat in een envelop past.

Ik vind het altijd leuk om dat soort dingetjes aan mijn vriendinnen te geven. Natuurlijk vind ik het ook superleuk om soms iets van mijn vriendinnen te krijgen, laatst kreeg ik bijvoorbeeld een soort van mini-flessenpost van M.!

Leuk armbandje in een envelop
Leuk armbandje sturen in een envelop

3. Spreek af in de vakanties

Wanneer het eindelijk vakantie is, kun je een afspraak maken met je vriend of vriendin om elkaar weer is te zien. Niet de vakantie missen want dan moet je weer heel lang wachten tot de volgende vakantie!

Het hoeft niet gewoon bij elkaar thuis want je kunt ook sámen ergens heen. Mijn beste vriendin M. en ik willen bijvoorbeeld samen een keer naar Disneyland 🙂

Aan het begin kun je misschien een beetje verlegen zijn als je elkaar al een tijd niet meer hebt gezien, dat heb ik altijd maar na een tijdje heb ik wel altijd heel veel lol :).

4. Maak plannen

Soms, wanneer één van mijn vriendinnen op bezoek komt, gaan we van tevoren plannen. Dan kijken wat we allemaal zouden willen doen, en dan schrijven we dat bijvoorbeeld op.

Misschien loopt het soms anders tijdens het afspreken, maar het is wel leuk om te doen en het is ook gewoon leuk om het voor te bereiden en er samen naar uit te kijken!

Maak plannen
Maak plannen

5. Verspil geen tijd

Ik probeer wanneer mijn vriendinnen er zijn te zorgen dat we goed van onze tijd samen genieten en ons niet vervelen. Met mijn vriendinnen is aan de andere kant alles wel leuk om samen te doen. Of het nou actief naar buiten gaan is of chillen bij een filmpje. Maar toch zou ik het zonde vinden om dingen te doen die je altijd al kunt doen, bijvoorbeeld op je mobiel zitten.

Ik hoop dat jullie wat aan deze tips hebben! Hebben jullie ook vrienden in een andere stad of in een ander land?

2 reacties op “Top 5 tips als je BFF in een andere stad woont”

  1. Ja hoor, die heb ik ook. En hoewel het lastiger wordt als je niet meer bij elkaar om de hoek woont, weet je wel wie je echte vrienden zijn als het contact onderhouden toch elke keer weer lukt. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »