Wasparfums voor een heerlijk ruikende was

winactie wasparfums

Om te ontspannen, dus als ik me even helemaal zen wil voelen, dan steek ik weleens geurkaarsjes aan. Ik voel me dan vaak al meteen een stuk beter. Geuren hebben dan ook een effect op hoe je je voelt. Dat merk je aan parfums en deo’s bijvoorbeeld ook. Maar wist je dat er ook zoiets als wasparfums bestaat? Een chique luchtje voor je was als het ware! Ik mocht een proefpakket testen met zes verschillende luchtjes. Heerlijk, echt. Wij mogen ook nog eens iemand blij maken met een Zèvy proefpakket met 6 geurtjes, hoe leuk is dat? Lees snel verder hoe je kans maakt.

Wat is wasparfum?

Wasparfum is een duurzame vervanger van wasverzachter. Je hebt slechts een paar druppels nodig voor een lekker geurende was. De geur blijft vervolgens superlang hangen. Je voegt een paar druppels wasparfum toe in het wasverzachterbakje in plaats van wasverzachter, en klaar is Kees.

In het proefpakket zitten zes kleine flesjes, 25 ml ieder. Wanneer je alle geurtjes hebt getest en je flesjes op zijn, dan kun je natuurlijk een grotere maat van je favoriete geur aanschaffen. Voor mij wordt dat Zanzibar Nigths, dit is echt mijn favoriet. Het is een zoete exotische geur met noten van patchouli, tonkaboon en Frankincense. Heel uniek én lekker.

wasparfums

De andere geuren zijn Summer Vibes – een wasparfum om de zomer nu al te ruiken, Wild and Free – een wat boheemse geur met fruitnoten, Bloom Swoon – zoals de naam al verklapt heel fleurig met o.a lavendelolie, Flowers & Fruit – een hele verrassende mix en tenslotte Tea (se), een verfrissende geur met groene thee.

Zèvy maakt als enige eau de parfum wasparfums. Dit doen ze samen met echte parfumeurs. Je merkt het ook echt wanneer je het gebruikt, dit is geen huismerk wasverzachter zeg maar. Het is geconcentreerd en de geuren zijn gelaagd en uniek. De wasparfum is overigens biologisch afbreekbaar, vegan en microplasticvrij. Toch ook wel fijn om te weten.

Het effect van geuren

Door middel van fijne geuren zorgen de hersenen ervoor dat je lekker in je vel zit of optimaal kunt ontspannen. Ken je die reclame nog van een man die Axe deo op zichzelf spuit en meteen achtervolgd wordt door een horde aan vrouwen? Lekker over the top maar de kern klopt wel. Geuren zijn heel belangrijk voor mensen. Van sommige geuren krijg je meer energie en van andere voel je je zelfverzekerder bijvoorbeeld. Een lekkere geur is aantrekkelijk. En wist je dat als je nieuwe vrienden maakt dat je onbewust ook hun geur in je opneemt. Als je iemand niet zo lekker vindt ruiken, dan is de kans groot dat je geen vrienden met hem of haar wordt. Geuren zijn dus heel belangrijk, meer nog dan dat we meestal denken.

Waarom zou je parfum alleen voor je huid gebruiken? Ook je kleding en je beddengoed verdient het, toch? Lekker fris ruikende was is daarom belangrijk, zodat je je beter voelt. Het leuke van wasparfums van Zèvy is dat je maar een klein beetje van het parfum hoeft te gebruiken en dan heb je al een geweldig resultaat. Het beste is om neutraal wasmiddel te gebruiken, waardoor het wasparfum goed kan inwerken. Helemaal enthousiast ging ik dus naar de winkel om neutrale wasmiddel te kopen en ik kon niet wachten om mijn kleding te wassen. Toen ik mijn kleding uit de wasmachine haalde, kwam er een gelukkig gevoel over mij heen, dat ik niet vaak heb. Ik probeerde eerst de geur Zanzibar Nights en ik was helemaal om. Blij met het eindresultaat, hing ik mijn was op en daarna kon ik bijna een hele week van mijn schone kleding genieten.

Schone was

Vertrouw op je neus

Als je kleding fijn ruikt, voel je je eerder goed. Maar wat is de spirituele betekenis van geuren? Waarom doet iedereen zo zijn best om zijn huis en was lekker te laten ruiken? Het heeft te maken met een dieperliggende betekenis. Een goede neus beschermt ons tegen gevaarlijke situaties, bijvoorbeeld als er een gaslek is of bedorven voedsel. Maar heerlijke geuren zorgen ook dat je minder stress hebt en optimaal ontspant. Door je neus de weg te laten wijzen, kun je dus heel erg genieten.

Geuren om te ontspannen

Wist je dat je van de geur van lavendel je helemaal kan ontspannen? Van deze geur staat bekend dat het goed tegen stress werkt. Heb je dus een stressvolle week achter de rug, dan raad ik je lavendel aan. Deze geur zorgt ervoor dat je minder stress hebt en heeft een kalmerende werking op geest en lichaam.

Er zijn veel meer geuren die een bepaalde kwaliteit hebben. Ook de geur van vanille en van citrusvruchten schijnt het goed te doen tegen spanning. Ik ben in ieder geval heel blij met mijn lekker ruikende was en kan de aankomende weken zonder stress vooruit.

Winactie Zèvy wasparfum (gesloten)

Deze winactie is gesloten. De winnaar heeft een e-mail ontvangen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de wasparfums van Zèvy? Om kans te maken op een proefpakket wasparfums ter waarde van 27,50, vertel je ons hieronder wat jouw favoriete geur is. That’s it! De actie loopt t/m 23 maart.

** Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je in Nederland te wonen **

** Meer winnen? Kijk even hier! **

72 gedachten over “Wasparfums voor een heerlijk ruikende was

 1. Dat lijkt me heerlijk zo’n proefpakket met allemaal lekkere geuren. Ik kan erg genieten van schone lekker geurende was. Ik hou van frisse bloemige geuren. Mag ook best wat zoet zijn,

 2. die ‘Bloom Swoon’ geur lijkt me wel heerlijk omdat daar ontspannende Lavendel in zit.
  en wat fijn Sharita dat je van wasparfums van Zèvy zo’n proefpakketje weg mag geven!! dus ik doe
  graag mee natuurlijk om al die geurtjes ook eens eerst uit te kunnen proberen…. 😉

 3. Ik gebruik altijd een ander merk van wasparfum want deze ken ik nog niet. Ik ben wel heel benieuwd dus doe graag mee met deze winactie!

  1. Ik maak mijn eigen wasmiddel met neutrale zeep. Mijn favoriete geur is die van een was die ‘s zomers buiten gedroogde is. Die geur wil ik het hele jaar door wel.

 4. Sumer Vibes lijkt mij een lekkere geur! Kan ook niet wachten op de zomer. En natuurlijk benieuwd naar de andere geuren. Ik doe graag mee!

  1. Het zou heerlijk zijn als de schone was na het wassen nog een heerlijk geurtje heeft als ik mijn kleding pak uit mijn kast.
   Mijn favoriete geur is: lavendel

 5. Mijn favoriete geur is lavendel, daar slaap ik altijd heerlijk relaxt op, maar eigenlijk wil ik de andere geuren ook graag uitproberen om te ervaren wat voor effect dat op mijn slapen heeft.

 6. Summer vibes lijkt me echt een heerlijke wasparfum, vooral na de donkere dagen heb ik dat wel nodig (al is het maar in geur, haha). Ik doe graag mee!

 7. Summer Vibes de zomer in je wasgoed. Fruitig en fris me lekker laten meevoeren door één van de exclusieve wasparfums. Een heerlijk extra touch aan je was.

 8. W ild and Free vind ik het
  A llerlekkerste.
  S ummer Vibes komt op de 2e
  P laats.
  A ltijd heerlijk
  R uikend wasgoed
  F ris en schoon
  U itkijkend naar een heerlijke set
  M aar eerst nog winnen…

 9. ZanZibar nights lijkt mij een heerlijke geur. Ik ben dol op patchouli en tonkaboon. Ik heb nog nooit wasparfum geprobeerd. Heb het wel eens geroken en het ruikt heerlijk.

 10. Wat een heerlijke winactie, ik waag graag een kansje voor deze wasparfums! Mijn favoriete geur is White musk, ik ben dan ook heel benieuwd hoe dat in wasparfum ruikt.

 11. Wat een geweldige actie! Ik doe dan ook graag mee! Gebruik al jaren azijn als wasverzachter, maar vind deze wasparfums heel geschikt als wasverzachter. Summer vibes lijkt mij een heerlijke lucht, gelukkig mogen wij diverse luchtjes uitproberen, ben ook benieuwd naar Zanzibar Nights, ik droog mijn was op drie lange lijnen op mijn achterbalkon, dus dat wordt genieten dit voorjaar!

 12. Mijn favoriete geur is lavendel. Omdat mijn moeder de geur thuis gebruikte, brengt deze geur fijne herinneringen aan vroeger terug. En dat het ook nog eens helpt tegen stress is mooi meegenomen!

 13. Hoi,
  Ik ben zelf niet zo van de hele sterke geuren, maar lavendel en bloemengeuren zijn toch wel erg lekker om te ruiken. Zachte geurtjes daar hou ik van.

 14. Ik vind het heerlijk om lekkere geurtjes in huis te hebben, als er weer een nieuw geurkaarsje of -stokje uit komt, dan ben ik vast een van de eersten die het in huis heeft staan. Ze lijken me allemaal heerlijk maar ik zou voor Zanzibar Nights gaan omdat het klinkt als een luxe vakantie die ik me helaas niet kan veroorloven:(, maar met het geurtje kom ik wellicht thuis toch ook in het vakantiesfeertje.

 15. Oooo wat heerlijk. Mij lijkt Summer Vibes de lekkerste geur, voor mij kan deze zomer niet snel genoeg komen. Maar ze klinken eerlijk gezegd allemaal heel interessant. Ik ga 2 april op mezelf wonen en ben nog opzoek naar lekkere wasparfum, ik ben heel nieuwsgierig naar al deze geuren. Duimen maar

 16. Ja, ik ben ontzettend nieuwsgierig geworden naar de wasparfums van Zèvy! Ik ben heel benieuwd naar de geur die mijn zintuigen 👃🏻prikkelt als een warm avondbriesje op Zanzibar. ⭐🌕🌬

  Met het subtiel zoete karakter van patchouli,🌸 gemengd met tonkaboon en Frankincense en verrassend sensationeel is. Waarbij kaneelschors, warme kruidnagel en weelderig wierook elkaar ontmoeten en oude tonen van gerookt Gaiac-hout en amber mystiek zijn. Leerachtige noten en patchouli brengen rondheid en balans in deze geur.

  Dus ik doe heel graag mee voor Zanzibar Nights! 🌙

 17. Ik ben erg benieuwd naar de geur Summer Vibes, ik doe erg graag mee, erg leuke winactie 😊😊, Groetjes van Anneliese de Waal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »