Ga naar de inhoud
Home » Work It | aanradertjes op Netflix

Work It | aanradertjes op Netflix

Dansfilm Work It

Als vroegere hip hop danser, vind ik dansfilms altijd helemaal geweldig om naar te kijken. De meeste dansfilms zoals Save the Last Dance en de Step Up´s reeks behoren tot mijn favorieten. Laatst wist ik niet goed wat ik moest kijken en zat ik een beetje door het aanbod van Netflix heen te scrollen. Ik kwam toen de film Work It tegen. Zonder verwachtingen begon ik met kijken. En vanaf het begin af aan was ik om.

Doorzettingsvermogen

De film gaat over een jonge vrouw, Quinne, die niets liever wilt als aangenomen worden op een Universiteit. Als ze op gesprek gaat bij deze Universiteit, blijkt de vrouw die haar interviewt fan te zijn van de dansclub op haar school. Om indruk te maken, zegt Quinne dat ze bij deze dansgroep hoort. Als blijkt dat de dansgroep haar niet wilt, besluit ze zelf met een aantal anderen een nieuwe dansgroep te beginnen.

De film is anders dan de meeste dansfilms. Het gaat erover dat als je doorzettingsvermogen hebt, je alles kunt bereiken. Daarnaast is de humor in de film echt geweldig. Je zult dan ook vaak in de lach schieten. Je voelt de chemie tussen de twee hoofdpersonen. Actrice Sabrina Carpenter, Quinne, en acteur Jordan Fisher, Jake, zijn een leuk stel op het witte doek.

Luchtig verhaal

Het is een hele reis om van niet danser, een danser te worden en dat laat de film zien. Maar waar een wil is, is een weg. Je ziet dus hoe goed Quinne vooruit gaat en aan het einde is ze een volwaardige danser, die samen met haar groep een prachtige show laat zien.

Ik hou van dansfilms en dit is zeker één van mijn favoriete films geworden binnen het genre. Zeker weten een aanrader. Luchtig verhaal, niet te ingewikkeld en heel veel mooie dansscènes. De hele film blijf je geboeid kijken, geniet je van alle mooie dansmoves en aan het einde ben je teleurgesteld dat de film al afgelopen is. Al met al is Work it, een aanrader voor dansers, maar ook voor vrouwen die van luchtige films houden met veel humor. Ik hoor helemaal tot deze doelgroep en ben blij dat deze film op mijn pad is gekomen. De film is nu te zien op Netflix.

Van wat voor dansfilms hou jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »