Ga naar de inhoud
Home » Hadewych Minis en Gijs Naber in nieuwe film van Sam de Jong

Hadewych Minis en Gijs Naber in nieuwe film van Sam de Jong

Sam de Jong filmnieuws

Er komt een nieuwe film van Sam de Jong. Afgelopen weekend zijn in Amsterdam de opnames begonnen van de speelfilm Met Mes (werktitel). Na zijn debuut Prins en het in Amerika gemaakte Goldie, is de Nederlandse regisseur weer terug op Nederlandse bodem.

De acteurs

In Met Mes, waarin een aangedikte diefstalaangifte een kettingreactie van gebeurtenissen veroorzaakt, vertolken Hadewych Minis (Bloed Zweet & Tranen, De Liefhebbers), Shahine El-Hamus (De Belofte van Pisa), Gijs Naber (Zwartboek, Judas) en Oussama Ahammoud (Mocro Maffia) de hoofdrol. Met Mes is naar verwachting begin 2021 in de bioscoop te zien.

Waar gaat het over?

Wanneer de gloednieuwe videocamera van Eveline wordt gestolen, dikt zij het verhaal van de beroving aan om haar geld van de verzekering terug te krijgen. Maar als onverwachts de dader wordt gevonden, blijkt haar leugen een kettingreactie van gebeurtenissen in gang te zetten die alleen maar verliezers oplevert. Klinkt leuk, toch?

Met Mes is zowel een satire over de media als een tragedie over de menselijke aard. Je weet dat ik zowel Prins als Goldie erg goed vond dus I’ve got my hopes up voor deze nieuwe film van Sam de Jong!

6 reacties op “Hadewych Minis en Gijs Naber in nieuwe film van Sam de Jong”

  1. Ik vind Hadewych Minis altijd erg goed, dus ik ben zeker benieuwd naar deze film, Fijn dat ze ook weer aan de gang zijn gegaan. Zo komt alles toch een klein beetje op gang.

  2. O dit klinkt inderdaad interessant. Zeker omdat ik beide andere filmreviews bij je gelezen heb en meteen gepakt was door de verhalen. Ben erg benieuwd! Doet me er meteen aan denken dat ik Prins nog eens ga opzoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »