Ga naar de inhoud
Home » Review: Pokémon Art Academy

Review: Pokémon Art Academy

art academy pokemon

Voor Kerstmis heeft mijn broertje het spel: Pokémon Art Academy gekregen, voor de Nintendo 3DS XL. Mijn broertje heeft met Sinterklaas allemaaaaal Pokémon dingen gekregen omdat hij Pokémon-gek is en ik word er juist weer helemaal gek van want hij kijkt echt twintig afleveringen van Pokémon achter elkaar!!! Maar hij kreeg dus ook Pokémon Art Academy.

Hij vindt het heel leuk maar ik moest hem aan het begin wel helpen omdat het in het Engels is dus hij begrijpt niet alles. Pokémon Art Academy is een soort van tekenspel. De game leek me ook wel cool dus ik heb het ook gespeeld en het was gelijk een succes bij zowel mij als bij mijn broertje! Mijn broertje is fan van Pokémon en ik hou heel erg van tekenen dus dat komt goed uit. Nu ga ik dus met mijn broertje een recensie erover schrijven (hij zit naast me en dan gaat hij dingen zeggen maar ik schrijf het want hij is nog maar zeven).

Lessons

Bij het onderdeel Lessons krijg je lessen over hoe je de Pokémon moet tekenen, ik vind zelf lessons het leukst omdat ik altijd heel precies ben met tekenen.

De Pokémon waar ik een lesson mee ga doen is de Pokémon Voltorb, dat is een elektrisch soort Pokémon ( Nog nooit van gehoord maar mijn broertje weet werkelijk waar alles van Pokémon, hij is een soort van wandelende Pokémon encyclopedie ;0 )

Voltorb
Voltorb

Dit is de lesson van Voltorb:

Je begint met schetsen. Je moet dan eerst instellen welk potlood je neemt. Sommige zijn groter, langer, dikker enz.. Je hebt ook stappen. Je moet dus stap voor stap de meester nadoen met het tekenen want hij maakt hele mooie Pokémon na. Als je een foutje maakt kun je dat gewoon uitgummen. Vervolgens ga je de omtrek tekenen. Eerst kies je een pen. De meester van het spel zegt eerst wat voor pen of kleur je nodig hebt. Als je daar klaar mee bent ga je de omtrek dus doen. Daarna ga je het eerste stuk inkleuren

Dat houd in dat je dan de lijnen binnen in de Pokémon gaat kleuren. Dat doe je met een hele dunne pen. De 4de stap is de rest van de Pokémon inkleuren. Dan moet je eerst de stift erbij halen. De meester laat dan zien wat voor kleuren je nodig hebt. In dit geval zijn de kleuren: Rood, Donker rood en wit.

Daarna ben je klaar! Er zit ook een ander meisje bij jou in de klas (eh in het spel dus) en als mijn broertje haar tekening ziet dan lacht hij zich kapot omdat haar tekeningen namelijk niet zo heel mooi zijn

mijntekening
Mijn eindresultaat!

Nadat je klaar bent save je je Pokémon in je album en klaar is Kees! Als je al wat meer Pokémons hebt getekend heb je een vol album met allemaal Pokémons!!! Ik vind lessons echt heel leuk.

Free Paint

De Pokémon die mijn broertje heeft gekozen is Togepi de ei Pokémon (kende ik ook niet)

Togepi!
Togepi!

Met Free Paint kun je een Pokémon kiezen en dan die gewoon met een voorbeeld erbij natekenen zonder les ofzo gewoon uit de losse hand. Het lukte niet om een foto van zijn eindresultaat te maken 🙁

Je hebt met Free Paint veel meer kleuren dan met lessons dat is wel chill want je hoeft niet precies te doen wat de meester zegt. Dat vind ik ook handig maar toch blijft lessons mijn lievelings categorie. Er zijn bij Free Paint wel meer Pokémons te kiezen.

Quick Sketch

De Pokémon die ik heb gekozen bij Quick Sketch is Daromaka (Jeeee eindelijk een Pokémon die ik zelf kende!)

Darumaka :)
Darumaka 🙂

Bij Quick Sketch heb je eerst 1 kleur. Die moet je gebruiken. Als je verder wilt met de volgende kleur moet je op de verder knop drukken. Dan krijg je de kleur die voorgesteld word bij het tekenen van t tweede deel van Daromaka! Als je dan op verder drukt krijg je weer een volgende kleur en zo gaat t door tot dat je klaar bent.

Ik vind Pokémon Art Academy leuk, vooral door de lessons, en mijn broertje is er dol op! Ik geef dit spel een 7,5. Mijn broertje een 9! Ik zou je dit spel zeker aanraden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »