broertjes

Tips tegen vervelende broertjes

Geschreven door Little Miss

Dat is een probleem ja, 2 vervelende broertjes in huis…

Ik weet hoe het voelt! Dus ik geef je wat tips:

Tip 1. Tellen

Je hebt je chips op en je hebt helemaal geen zin om het zakje weg te gooien. Dus je vraagt lief aan je broertje of hij het weg wilt gooien.

Natuurlijk zegt hij nee.

Dus dan zeg jij: ‘ik weet zeker dat je het niet in 8 seconden kunt doen’.

En dan zegt je broertje van wel, dus jij antwoordt: ‘bewijs het maar’! En dan heeft je broertje het zakje binnen 8 seconden weggegooid!

Tip 2. Weddenschap

Je wilt snoep kopen, maar je bent blut! En je broertje heeft meer spaargeld in zijn spaarpot dan jouw moeder op de bank. Dus je vraagt aan je broertje of je een euro mag lenen, dat mag natuurlijk niet.

Dan stel je voor om een weddenschap te doen! Maar dan wel met iets wat alleen jij kan! Zoals wie het langste op één toon kan zingen. En dan wed je om een euro.

Nu kun jij je snoep kopen!

Tip 3. Liegbeest!

Je broertje heeft het altijd over wat een kinderachtig spel dat is op de WII, maar elke keer dat je kleinste broertje dat spel niet met hem wilt doen, word hij hysterisch! Dus je weet zeker dat hij dat spel WEL leuk vindt, maar hij durft het niet te zeggen!

Dus dan zeg jij: ‘ik vind dat spel toch wel best leuk…’. En dan zegt hij: ‘ja, ik vind het ook wel een leuk spel!’. Dan zeg jij dat je een grapje maakte! BETRAPT!

Ik probeer van de rust te genieten (c) Srsck
Ik probeer van de rust te genieten (c) Srsck

Tip 4. Kletskous

Als je broertje een echte kletskous is, kan dat ook heel vervelend zijn! Dus dan moet je, wanneer hij even stil is, ZELF heel erg gaan kletsen! Blijven kletsen, en dan houd hij het niet meer uit! Dus wanneer hij vraagt of je even op kan houden, zeg je dat dat kan als hij dat voortaan ook doet.

Tip 5.Cadeau

Je broertje heeft een i-pod gekregen van je moeder, wat lief! Maar niet heus. Nu moet je de hele tijd naar saaie liedjes luisteren! Maar er is een oplossing! Ga naar de winkel en koop oordopjes! Dan doe je een goede daad voor je broertje EN voor jezelf! Nu maar hopen dat hij nu niet mee gaat zingen…

Tip 6.

Bezoek

Joepieee!!! Je B.F.F. komt spelen!!! Maar je broertje doet ECHT vervelend! EN zet je voor schut voor je B.F.F.!!! Dat kan ECHT niet! Bedenk een spel voor je broertje zodat hij jullie met rust laat!!! Bijvoorbeeld op de Wii, of met de knikkerbaan ofzo. Als DAT ook al niet werkt, ga dan naar je moeder en ga toch maar klikken, het is voor het goede doel…

Heeft er nog iemand tips tegen vervelende broertjes???

Vergelijkbare berichten

14 reacties

 1. Dick Rosewater schreef:

  “En je broertje heeft meer spaargeld in zijn spaarpot dan jouw moeder op de bank”

  Begrijp ik hier uit dat jouw broertje handiger is met geld dan jij en je moeder samen?

  Dick

 2. ik heb ook 2 vervelende broertjes, ik heb alle tips geprobeerd maar niks helpt. heeft iemand nog een tip??

    1. Hij is pas zes,en toch krijg ik altijd de schuld,we zaten op de nintendo switch en ik ging monopoly doen.maar hij wou dat niet doen en ging janken en toen kwam pap eraan en binnen een mum van tijd had ik een draai om mijn oren😡😡

 3. ik weet niks sorry maar ik heb ook een lastige broer hoor

 4. Yasmin schreef:

  Hi, bedankt voor de tips! ik heb ook een vervelend broertje. Ik ga hem nu echt eens een les leren!<333 Love , Yasmin! 🙂

 5. lucaspalavasta schreef:

  ik heb ook 2 vervelende broertjes en ik ga ze is te grazen nemen HAHAHA!!!

  ps: Volg me op instagram: Lucaspalavasta is mijn insta naam

 6. Ik heb een irritante broer ik denk dat het ook over de pubertijd is maar hij heeft zichzelf echt niet onder controle hij slaat de hele tijd en is super gemeen tegen mij en mijn ouders wat moet ik doen????

 7. Henk-jan schreef:

  Beste persoon,

  Dit heeft geholpen maar voor een korte duur hij is weer terug.

  Geef mij meer tips.

 8. Amoniem schreef:

  Ja zeg alls hij bevoorbeeld roblox heel leuk vind maar hij zit jou te vervelen en je moeder/vader te smeken voor robux dan zeg jij ik geef jou €10 robux als jij ophout met iritant te doen

  Heb ik self ook gedaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.