Ga naar de inhoud
Home » Moederlief’s Top 10 hunks voor oude vrouwen

Moederlief’s Top 10 hunks voor oude vrouwen

hunks oude vrouwen

In een van de tijdschriften die Dochterlief leest, volgens mij is het in de GirlZ, kom je rubrieken tegen als ‘Hunk van de maand’ waarin de hunks mijn zoons wel kunnen zijn …en dan voel ik me dus echt hoogbejaard! Ik heb dus mijn eigen hunks verzameld! Hoe dan ook, ik ben jarig vandaag dus yeah voor eye candy en happy birthday to me!

Josh Holloway als Sawyer

Geboren 20 juli 1969

Maar dan wel alleen als Sawyer in Lost. Ik zag laatst een foto van Josh Holloway in een pak op een of ander Hollywood feestje, verschrikkelijk! Mijn hele droom aan duigen! 🙂

sawyer

Robert Downie Jr.

Geboren 4 april 1965

robert downey jr
Georges Biard, CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons

Ook zo’n rebels manneke. Hij is wel klein zag ik toevallig, slechts 1.74 m! Ik vind hem heel veel uitstraling hebben, hij heeft iets krachtigs. Het is ook wel een sterke man volgens mij want hij was echt diep gezonken en hij is en force teruggekeerd.

Owen Wilson

Geboren 18 november 1968

Ik val voor zijn schattige uitstraling en zijn scheve neus. En hij is grappig ook. Tenminste in films, in het echt heb ik natuurlijk geen idee hoe hij is. Weet nog dat hij een zelfmoordpoging had gedaan toen zijn relatie met Kate Hudson voorbij was. Dan gaat het grappenmaker-imago uit de films er wel af.

Owen Wilson
Georges Biard, CC BY-SA via Wikimedia Commons

Johnny Depp

Geboren 9 juni 1963

Johnny Depp vond ik zo enorm knap vanaf What’s eating Gilbert Grape tot hij ging trouwen met Amber Heard. Ik vind het nu echt niets meer. Wat is er gebeurd?! En zijn haar zit voor geen meter meer!

Johnny
Depp in de film Chocolat

Zinédine Zidane

Geboren 23 juni 1972

Ik heb niets maar dan ook helemaal niets met voetbal. Heel soms is er een speler die mijn aandacht weet vast te houden zoals Maradona en Zidane. Maradona om hoe ongelofelijk mooi hij speelde en Zidane om spel en uiterlijk want d*mn hoe knap is die man!! Ik zag hem laatst hangen op affiches voor Mango in de stad, toen besefte ik dat ik niet de enige vrouw op de wereld ben die hem knap vind 😉 Zizou is trouwens al superlang met dezelfde dame, Véronique, getrouwd. Ze trouwden in 1994.

Zinedine Zidane
Tasnim News Agency, CC BY 4.0 via Wikimedia Commons

Ed Westwick

Geboren 27 juni 1987

Ok misschien had de titel van deze post moeten zijn: 9 mannen en 1 jonkie maar ik vind Ed Westwick zo leuk…Ik vond hem in zijn rol als Chuck Bass in Gossip Girl (boven links op de foto hieronder) echt zo knap maar ook in interviews en in zijn bandje is hij te gek. Te jong voor mij maar leuk om naar te kijken en zijn accent is zo mooi!

Chuck Bass

Sean Penn

Geboren 17 augustus 1960

Sean Penn heb ik altijd al knap gevonden, sinds de jaren 80, toen hij getrouwd was met Madonna. Maar hij wordt ook nog eens heel mooi ouder. Hij heeft iets rebels in zijn uitstraling. En ik vind hem ook gewoon een goede acteur maar dat terzijde.

SP

Al Pacino

Geboren 17 augustus 1940

AP

Er zijn een paar mannen die ik niets vond toen ze jong waren. Dat heb ik bijvoorbeeld met Marco Borsato, Robert de Niro en met Al Pacino. Hij kon me vroeger niet boeien (komt ook door de rollen die me niet aanspraken zoals Scarface) maar ik vind hem echt mooi ouder worden met die rimpels. Een gezicht dat een verhaal te vertellen heeft!

Colin O’Donoghue als Captain Hook

Geboren 26 januari 1981

Piraat

Colin O’Donoghue speelt Captain Hook in de serie Once Upon a Time. Ik vind hem zo knap daarin, ik smelt helemaal. Maar dan wel alleen in die rol want verder vind ik Colin te gladjes. Ik heb gewoon iets met piraten 😉

Adrien Brody

Geboren 14 april 1973 

AB

Ja, weer zo’n mooie neus en dan ook nog eens puppie ogen erbij en vette acteer skills. Ik zeg: ik ben verkocht!

Matthew Mcconaughey

Geboren 4 november 1969

M

Hij heeft een te gek accent. En er moet toch 1 man op de lijst moet zijn die ook nog eens een mooi lichaam heeft 😉

16 reacties op “Moederlief’s Top 10 hunks voor oude vrouwen”

 1. Oh jee. Hoor ik nu ineens bij oudere vrouwen? omg.
  Gelukkig zijn deze mannen allemaal te oud voor mij. Mijn gozer is 10 jaar jonger dan ik en dat bevalt me prima.
  En raar he, ik dacht dat Al Pacino veel ouder was. Wat ziet hij er oud uit he?
  Om je typo bij Iron Man (Robert Downing Jr) moest ik wel even grinniken 🙂

  1. Oh ja Al Pacino is ook veel ouder, ik had het verkeerd opgeschreven (en daarmee had hij 20 jaar gewonnen haha)! Hij is echt de opa van de hunks!
   Mijn ex was ook veel jonger dan ik. Had ik nooit last van. Behalve toen hij zei dat hij E.T. niet kende, toen voelde ik het leeftijdsverschil wel even 😉

 2. Bij Gossip Girl vond ik Nate het mooiste. Maar al mijn vriendinnen gingen voor Chuck, dus dat was goed verdeeld. Ik vind mannen als Benicio del Torro, Javier Bardem en Gael Garcia Bernal heel mooi. Dus ik ga duidelijk voor de Latino’s 🙂

 3. Oh ja… een lijstje met mannen die tenminste bij je leeftijd passen! Adrien Brody vind ik zo’n bijzondere uitstraling hebben en hij is als acteur geweldig!

  Zelf vind ik ook de volgende mannen mooi:
  – Hugh Dillon zoals hij Ed speelt in de Canadese serie Flashpoint, zo sexy
  – Matthew Morrison in Glee. Als hij danst en met die blik in de camera kijkt… wow
  – Hugh Jackman. En dan niet alleen als Wolverine, maar wat een mooie uitstraling heeft hij. En hij is Australisch, ik ken Australiërs alleen als zwaar relaxed en dat lijkt mij ook. Een erg sympathieke man.

  1. Hugh Dillon moest ik even googelen, maar zeker leuk ja! Doet me een beetje aan Bruce Willis denken (niet door kale kop maar meer qua uitstraling). En ja, mee eens wat Australiërs betreft!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »