Ga naar de inhoud
Home » Top 10 leukste helden uit computer games

Top 10 leukste helden uit computer games

Ik houd heel veel van computerspelletjes dus ik dacht: Waarom geen top 10 leukste helden uit computergames? Ik vind het altijd heel leuk om over games te schrijven maar nu ook eens over de personages?! Ik hoop dat jullie het leuk vinden, Groetjes, Zoonlief (12 jr)

10. Ash – Pokémon Games

Ash

Ash Ketcham komt uit de Pokémon games. Het is niet mijn favoriete held maar hij is best oké. Zijn allerbeste maatje is Pikachu, De Bliksem Pokémon. In de serie Pokémon zit hij ook. Als je Pokémon kent, ken je ook Ash Ketcham. Ash was ingeschreven in Professor Oak’s Pokémon Summer Camp toen hij jong was.

9. Luigi – Mario Games

Luigi_vacuum

Luigi is de broer van de hoofdrol in de Mario Games, Mario. Ik vind Mario persoonlijk net iets leuker dan Luigi, al heb ik wel heel vaak gelezen dat Luigi meer geliefd was dan Mario. Als Mario het even niet meer aan kan, schiet Luigi te hulp! Hij helpt je wel!

Hij heeft nu inmiddels op de nieuwe spelcomputer (De Wii U) Zijn eigen game namelijk: Super Luigi Wii U. Ik heb zowel de Wii U als Super Luigi Wii U nog niet uitgeprobeerd, maar dat gaat waarschijnlijk niet lang meer duren. En als ik hem heb, schrijf ik er weer een recensie over. Luigi had ook al zijn andere eigen game, die heet Luigi’s Mansion.

8. Prince Fluff – Kirby Games

princefluff

Ik ken Prince Fluff maar uit 1 game namelijk: Kirby’s epic yard, maar tjonge wat is deze jonge prins uit PatchLand geweldig! Hij heeft mijn lievelingskleur en hij heeft een schattig kroontje, een grappig mondje en een geweldig karakter!

Ook al is deze held niet zo populair, moet hij sowieso in mijn top 10, en zonder hem was PatchLand nooit gered. Met andere woorden: Prince Fluff is geweldig!

7. Lucario – Pokémon games

lucario

Ik houd niet zo heel veel van Pokémon maar deze is geweldig! Lucario is een Pokémon van 1 meter 20, en hij weegt wel 54 kilo! Het is de geëvalueerde vorm van Riolu. Hij is een van de enige pokémons die kan praten en hij kan heel goed horen. Hij kan sowieso iedereen verslaan! Mijn broertje vind Lucario ook geweldig, maar hij heeft het steeds over zijn mega evolutie: Lucarioknight. Ik vind Lucarioknight minder leuk dan Lucario maar hij is ook best cool.

6. Mario – Mario Games

Mega_Mario
Zoals ik al zei bij Luigi is Mario de hoofdrol bij de Mario Games. Alle spellen zijn naar hem vernoemd: Mario Kart, Mario Bros, Mario Party, Mario Pinball Land, Super Mario 64, en zo kan ik best nog wel een tijdje doorgaan. Mario’s doel is om altijd de prinses uit Bowsers handen te krijgen. Dat lukt wel als je een beetje goed kan gamen ;). Charles Martinet doet al bijna 23 jaar de stem van Mario! En heel soms over Luigi.

5. Link – Hyrule Warriors

Link_Spinner
Het evenwicht van de Triforce is verstoord door een duistere kracht die Hyrule Koninkrijk uit elkaar kan scheuren. Dat wilt Link dus verkomen. Link is best wel geweldig en ik vind het spel ook heel mooi gemaakt, Ik heb nog nooit Hyrule warriors gespeeld op een computer game maar dat duurt ECHT niet lang meer!

4. Tails – Sonic Games

sonic_generations
Tails is Sonics beste maatje, ondanks dat ze 7 jaar leeftijdsverschil hebben! (Tails is 8 jaar) Tails is een vos met 2 staarten, daarom ook Tails, want dat betekent staarten in het Engels. Ik vond Tails eigenlijk eerst niet leuk maar dat is nu wel veranderd. Tails weet op zijn achtste al heel veel over technologie. Net als zijn vijand Dr. Eggman, hij had een iq van 300!

3. Sonic – Sonic Games

sonic
Sonic is de hoofdrol van de Sonic Games. Hij is 15 jaar oud, en Tails zijn beste vriend. Hij is super snel en is daarom ook zo bekend. Maar iets wat je niet wist over Sonic is dat hij eerst geen Hedgehog (egel) zou worden maar een Rabbit! (konijn). Hij had bijna Feel the Rabbit geheten! Ik vind persoonlijk Sonic the Hedgehog beter klinken. Sonics vriendin is Amy the Hedgehog. Ze zijn smoor verliefd op elkaar. Amy’s officiële naam is Amy Rose.

2. Kirby – Kirby Games

promo-kirby
Kirby is de hoofdrol van de Kirby Games. Ik vind Kirby geweldig! Hij lijkt op een kauwgombal! Ik vind Kirby super schattig. Misschien denken jullie nu van: Waarom zit Kirby bij de top 10 helden? Kirby is toch een meisje? Maar vergis je niet! Kirby is gewoon een jongen! Kirby komt op allerlei Game Consules voor maar ik vind een spel op de 3ds XL het leukst namelijk: Kirby Triple Deluxe.

1. Captain Toad – Mario Games

diam
Captain Toad is mijn favoriete Toad, zoals jullie misschien al hebben gelezen in mijn Top 10 Toads artikel maar hij is ook mijn favoriete held! Ik vind Toads gewoon erg speciaal en schattig en cool en lief en klein en cool! En dan nog een captain! Dat is toch geweldig! Captain Toad heeft zijn eigen game met de naam Captain Toad Tressure Tracker voor op de Wii U.

Ik hoop dat jullie hebben genoten van mijn top 10! Wie is jouw favoriete held?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »